Bubbel voetbal op Terschelling

activiteiten op terschelling, Bubbel voetbal is een nieuwe activiteit in het assortiment van MooiWeer op Terschelling. Geschikt voor jong en oud, man of vrouw, klein of lang! De Bubbles zijn met lucht gevulde ballen waar je hele bovenlichaam helemaal inzit. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen Bubble Bal. Door de Bubble ball kan je koprollen maken op de grond tollen zonder dat je er ook maar iets van voelt. Door het tegen elkaar aan botsen ontstaan er hilarische momenten, en een publiek dat je alleen maar hoort lachen. Het bubbel voetbal op Terschelling is een van de activiteiten die u een keer gedaan moet hebben! Boek het nu!

Informatie over het Bubbel Voetbal op Terschelling

Dit is misschien wel de meest hilarische activiteit die u zich kunt bedenken. Het Bubbel voetbal is er in de variant zowel voor volwassen als voor kinderen. Bubble Ball kan geboekt worden als een opzichzelfstaande activiteit of als teambuildings activiteit tijdens bijvoorbeeld een GPS tocht. Deze activiteit is te boeken vanaf 6 personen.

Deelnemers:

Voor deze activiteit dienen de deelnemers geen last te hebben van hun nek, rug, schouders en armen of andere klachten die hiervoor van toepassing kunnen zijn. Deze activiteit is ook zeer geschikt voor kinderen.

Seizoen:

Het Bubbel voetbal op Terschelling kan het gehele jaar door geboekt worden.

Weerbeperkingen:

Deze activiteit kent vrijwel geen weerbeperkingen met uitzondering van storm & onweer.

Locaties:

Sportveld bij het nabij gelegen Westcord Residence Boschrijck te West-Terschelling. Overige locaties zijn in overleg. Het bubbel voetbal is door de kwetsbaarheid van de ballen en de veiligheid (schelpen en harde voorwerpen) niet geschikt om op het strand te spelen.

Kledingadvies :

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding, of sportkleding. T-shirt verplicht Bubbel voetbal als bedrijfsuitje of in combinatie met andere activiteiten: Door het laagdrempelige karakter is dit heel geschikt voor familie of vrienden uitjes, bedrijfsuitjes.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal is een nieuwe activiteit in het assortiment van MooiWeer op Terschelling. Geschikt voor jong en oud, man of vrouw, klein of lang! De Bubbles zijn met lucht gevulde ballen waar je hele bovenlichaam helemaal inzit. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen Bubble Bal. Door de Bubble ball kan je koprollen maken op de grond tollen zonder dat je er ook maar iets van voelt. Door het tegen elkaar aan botsen ontstaan er hilarische momenten, en een publiek dat je alleen maar hoort lachen. Het bubbel voetbal op Terschelling is een van de activiteiten die u een keer gedaan moet hebben! Boek het nu!

Meer informatie over Bubbel voetbal
Boek nu !Bel ons !