Diverse-workshops op Terschelling

activiteiten op terschelling, Zandsculpturen maken, kunst workshops of op een andere manier creatief bezig zijn. Bij MooiWeer op Terschelling kunt u terecht voor een scala aan workshops en creatieve activiteiten. Denk hierbij aan schilderen, jut kunst, een kookworkshop of bijvoorbeeld een glas in lood workshop. Mocht het weer minder geschikt zijn om op het strand te zijn dan beschikt MooiWeer over een eigen binnen locatie om uw kunst workshop toch op een prettige manier door te laten gaan. Breng ons op de hoogte van uw wensen en wij passen ons voorstel hierop aan. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor een kunstworkshop aan!

Diverse workshops op Terschelling

MooiWeer beschikt over een brede selectie aan workshops waaruit u kunt kiezen:

Kookworkshop met eilander producten

U verzamelt eerst uw eigen producten zoals oesters, zeewier, schelpen van het wad, cranberries en al het andere lekkers dat Terschelling te bieden heeft.

Jut kunst

Onder leiding van een kunstenares jut u spullen bij elkaar van het strand om daarvan een kunstwerk te maken.

Zandsculpturen maken

Maak uw eigen bedrijfslogo in het zand op het strand. Of leef uw creativiteit uit met het maken van zandsculpturen.

Schilderen aan zee

Een schilder workshop met uitzicht over zee wie wil dit nou niet. Onze kunst workshops kunnen al geboekt worden vanaf 8 personen.

Workshop in combinatie met andere activiteiten

Zandsculpturen en jut kunst kunnen voor grote groepen op het strand gecombineerd worden met sportieve activiteiten zoals blokarten.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Diverse workshops

Diverse workshops

Zandsculpturen maken, kunst workshops of op een andere manier creatief bezig zijn. Bij MooiWeer op Terschelling kunt u terecht voor een scala aan workshops en creatieve activiteiten. Denk hierbij aan schilderen, jut kunst, een kookworkshop of bijvoorbeeld een glas in lood workshop. Mocht het weer minder geschikt zijn om op het strand te zijn dan beschikt MooiWeer over een eigen binnen locatie om uw kunst workshop toch op een prettige manier door te laten gaan. Breng ons op de hoogte van uw wensen en wij passen ons voorstel hierop aan. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor een kunstworkshop aan!

Meer informatie over Diverse workshops
Boek nu !Bel ons !