Hessel-CD-Project op Terschelling

activiteiten op terschelling, Eén van de bekendste eilanders is ongetwijfeld de zanger Hessel, ook wel Bruce Springsteen van Terschelling genoemd. Hessel brak door met de hit ‘Terug naar Terschelling’ en na twee optredens in een vol Ahoy is hij niet meer weg te denken als boegbeeld van het eiland. Naast hun live-optredens in café de Groene Weide houden Hessel en zijn dochter Tess zich ook bezig met andere muzikale projecten, waaronder het CD-project. Samen met uw collega’s, familie of vriendengroep duikt u de professionele studio in, waar u onder leiding van Hessel en/of Tess een eigen geschreven nummer gaat opnemen.

Met Hessel en Tess in de Groene Weide je eigen CD opnemen

Eén van de bekendste eilanders is ongetwijfeld de zanger Hessel, ook wel Bruce Springsteen van Terschelling genoemd. Hessel brak door met de hit ‘Terug naar Terschelling’ en na twee optredens in een vol Ahoy is hij niet meer weg te denken als boegbeeld van het eiland. Naast hun live-optredens in café de Groene Weide houden Hessel en zijn dochter Tess zich ook bezig met andere muzikale projecten, waaronder het CD-project. Samen met uw collega’s, familie of vriendengroep duikt u de professionele studio in, waar u onder leiding van Hessel en/of Tess een eigen geschreven nummer gaat opnemen. Gedurende deze dag komt elk aspect van een eigen CD aan bod; van tekstschrijven en inzingen tot aan de foto-shoot voor de cover. Het resultaat; een zelf gemaakte CD van top-kwaliteit en een verrassend leuke dag waarbij je elkaar & elkaars talenten nog beter leert kennen en waarderen!

Het bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is!

Aan het begin van de dag wordt de gehele groep opgedeeld in subgroepen. Elke groep kiest een bekende Nederlandse melodie waarop ze hun tekst willen schrijven. Hierna kan het echte brainstormen beginnen; welke onderwerpen moeten in het nummer terugkomen en hoe klinkt het refrein? Ongemerkt krijgt de songtekst steeds meer vorm en komt het uiteindelijke liedje op papier te staan. En dan breekt het hoogtepunt van de dag aan. Elk nummer zal worden ingezongen in de professionele studio, met Hessel achter de knoppen. In het begin is dit natuurlijk even spannend, maar al snel is iedereen de zenuwen vergeten en zingt uit volle borst mee! Na deze intensieve ervaring gaan alle groepen lekker naar het strand. Nog naneuriënd verzamelt iedereen leuke attributen voor op de foto. Op het strand maakt elke groep een originele foto, die op de cover van de CD zal komen.

Deelnemers

Dit programma stelt geen fysieke eisen aan de deelnemers en is in principe geschikt elke doelgroep. Deze activiteit wordt aangeboden bij groepen vanaf 10 personen.

Ook in de winter!

Deze activiteit kan het gehele jaar plaatsvinden en is daardoor bij uitstek geschikt als activiteit in het najaar of de winter!

Weerbeperkingen

Deze activiteit kent in principe geen weerbeperkingen. Bij slecht weer zal de fotoshoot verplaatst worden naar een geschikte binnenlocatie.

Als bedrijfsuitje, teambuilding of incentive op Terschelling?

Dit programma is zeer geschikt voorafdelingsuitjes, teambuilding en incentives vanwege de persoonlijke touch die er aan dit CD-project gegeven kan worden. Zo bestaat de mogelijkheid om de songtekst geheel aan uw organisatie of thema te wijden. Ook de totstandkoming van een gezamenlijk en tastbaar eindproduct draagt bij aan een positieve werksfeer.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoënInformatie: BrandingkanoënBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Hessel CD Project

Hessel CD Project

Eén van de bekendste eilanders is ongetwijfeld de zanger Hessel, ook wel Bruce Springsteen van Terschelling genoemd. Hessel brak door met de hit ‘Terug naar Terschelling’ en na twee optredens in een vol Ahoy is hij niet meer weg te denken als boegbeeld van het eiland. Naast hun live-optredens in café de Groene Weide houden Hessel en zijn dochter Tess zich ook bezig met andere muzikale projecten, waaronder het CD-project. Samen met uw collega’s, familie of vriendengroep duikt u de professionele studio in, waar u onder leiding van Hessel en/of Tess een eigen geschreven nummer gaat opnemen.

Meer informatie over Hessel CD Project
Boek nu !Bel ons !