Kampvuur op Terschelling

activiteiten op terschelling, De avond valt, de zon zakt langzaam in de zee. Je voelt het zand onder je voeten. Rond een knapperend kampvuur klinken verhalen, van vroeger en van nu. Iemand pakt een gitaar, je zingt zachtjes mee. Alle besef van tijd is verdwenen. Er komt ruimte in je hoofd en rust in je hart. Het is puur geluk. Eilandgeluk. Nergens ervaar je het eilandgevoel zo sterk als ís avonds bij een kampvuur op het strand van Terschelling. Wil jij dat gevoel ook ervaren? MooiWeer heeft ruime ervaring met het organiseren van kampvuren op het strand of op een andere locatie. En desgewenst zorgen we voor een eilander speelman of een authentieke Terschellinger verhalenverteller.

Mogelijkheden Kampvuur op Terschelling

Vuurton

Ook in de winter zijn er volop mogelijkheden voor een sfeervolle beleving bij een knapperend vuur. Geniet tijdens een buitenactiviteit – zoals blokarten, powerkiten of beachgolf - met een chocomel of een juttertje van de warmte en gezelligheid van een vuurton. Of sluit een actieve dag af bij de knusse en warme houtkachel in de Kraak.

Juthoekje

Achter de Kraak vind je ons ‘juthoekje’, een knusse en beschutte binnenplaats met een vuurpot. Hier kun je, ook als het waait of de temperatuur wat lager is, heerlijk genieten van de warmte, de sfeer en de gezelligheid van een knapperend vuur.

Weerbeperkingen

Bij aanlandige wind en/of een wind die harder waait dan windkracht 6 is een kampvuur op het strand niet toegestaan. Wij kunnen dan diverse alternatieven bieden zoals hierboven beschreven.

Kledingadvies

Houd er rekening mee dat het op het strand ’s avonds een stuk kouder kan zijn dan je denkt. Trek dus voldoende warme kleding aan of neem extra kleding mee. Trek ook stevige (en zeker geen nette) schoenen aan, die tegen zand en zout water kunnen.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Kampvuur

Kampvuur

De avond valt, de zon zakt langzaam in de zee. Je voelt het zand onder je voeten. Rond een knapperend kampvuur klinken verhalen, van vroeger en van nu. Iemand pakt een gitaar, je zingt zachtjes mee. Alle besef van tijd is verdwenen. Er komt ruimte in je hoofd en rust in je hart. Het is puur geluk. Eilandgeluk. Nergens ervaar je het eilandgevoel zo sterk als ís avonds bij een kampvuur op het strand van Terschelling. Wil jij dat gevoel ook ervaren? MooiWeer heeft ruime ervaring met het organiseren van kampvuren op het strand of op een andere locatie. En desgewenst zorgen we voor een eilander speelman of een authentieke Terschellinger verhalenverteller.

Meer informatie over Kampvuur
Boek nu !Bel ons !