Landrover-GPS-dropping op Terschelling

activiteiten op terschelling, De Landrover gps dropping is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een nachtelijk eiland avontuur. Op Terschelling gedropt worden blijft wel iets extra bijzonders. Wij halen u op met onze Landrovers en droppen u op een onbekende plek . Door middel van een gps ontvanger moet u de weg weer terug vinden. Een dropping zorgt altijd voor net dat beetje extraís tijdens een uitje op Terschelling. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om deze dropping op het strand bij een kampvuur te laten eindigen. Wie wil dit nou niet? Vraag nu een vrijblijvende offerte voor uw dropping aan.

Wat kunt u verwachten tijdens een dropping

Wij halen u bij uw verblijfsaccommodatie op en droppen u op een onbekende plek in het bos of strand van Terschelling. Door middel van gps en telefoon dient u de weg via door onze uitgezette waypoints weer terug naar huis te vinden. In overleg kunnen wij u laten eindigen bij een kampvuur of in de Groene Weide van Hessel. Deze activiteit is al te boeken vanaf 8 personen.

Deelnemers

Deelnemers moeten bij onze droppings in staat zijn om goed en zonder klachten langere tijd te kunnen wandelen.

Seizoen

Deze activiteit kan het gehele jaar door geboekt worden.

Weerbeperkingen

De Landrover GPS-dropping kent als enige weerbeperking onweer of storm. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij – indien nodig- de tocht stil leggen of bij aanhoudend onweer afgelasten.

Kleding advies

Voor deze activiteit raden wij warme en gemakkelijk zittende kleding aan welke vies mag worden. Vanwege het feit dat de tocht lopend wordt afgelegd zijn goede wandel - of sportschoenen uiteraard ook noodzakelijk.

Een Landrover dropping in combinatie met andere activiteiten

Onze droppings zijn zeer geschikt als teambuilding . Nadat u bent geëindigd bij een kampvuur op het strand kunnen wij u ook door een huifkar laten ophalen en weer terug naar uw verblijfsaccommodatie laten brengen. Dit is voor velen in het donker een unieke belevenis.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Landrover GPS-dropping

Landrover GPS-dropping

De Landrover gps dropping is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een nachtelijk eiland avontuur. Op Terschelling gedropt worden blijft wel iets extra bijzonders. Wij halen u op met onze Landrovers en droppen u op een onbekende plek . Door middel van een gps ontvanger moet u de weg weer terug vinden. Een dropping zorgt altijd voor net dat beetje extraís tijdens een uitje op Terschelling. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om deze dropping op het strand bij een kampvuur te laten eindigen. Wie wil dit nou niet? Vraag nu een vrijblijvende offerte voor uw dropping aan.

Meer informatie over Landrover GPS-dropping
Boek nu !Bel ons !