Mountainbiken op Terschelling

activiteiten op terschelling, Mountainbiken op Terschelling is een activiteit met veel eiland beleving. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar je zo veel variatie in landschap hebt als op Terschelling. Door bossen en duinen onze instructeurs weten de mooiste paadjes te vinden. Indien gewenst kunt u ook uw eigen mountainbike mee nemen en laat u zich gidsen door een van onze instructeurs. Het mountainbiken kunnen wij naar elk gewenst niveau aanpassen. Vraag nu een offerte voor het mountainbiken aan.

Mogelijkheden van het mountainbiken op Terschelling

In overleg met onze instructeur wordt de intensiteit bepaalt. Licht ,zwaar makkelijk of moeilijk. Wij kunnen bij uw verblijfsaccommodatie starten en eindigen op het eiland, of een bepaalde start locatie afspreken. Samen met onze instructeur fiets u een route door de bossen en duinen. U zult versteld staan van de natuur van Terschelling. Het mountainbiken is al te boeken vanaf 5 personen.

Deelnemers

Bij het mountainbiken mogen de deelnemers geen last hebben van gewrichtsklachten of andere aandoeningen die op deze activiteit van toepassing zijn.

Seizoen

Het mountainbiken op Terschelling kan het gehele jaar geboekt worden.

Weerbeperking

Deze activiteit kent geen weerbeperkingen alleen bij onweer kunnen wij het mountainbiken tijdelijk stil leggen.

Locaties op Terschelling

Alle start en eind locaties op het eiland zijn in overleg mogelijk. Doorgaans starten wij bij het MooiWeer kantoor “de kraak” op West Terschelling.

Kledingadvies

Sportieve kleding welke niet te los om het lichaam zit. Eventueel een fiets broek.

Mountainbiken in combinatie met andere activiteiten

Het mountainbiken kan goed gecombineerd worden met diverse andere activiteiten zoals gps tocht, survival of teambuilding opdrachten.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Mountainbiken

Mountainbiken

Mountainbiken op Terschelling is een activiteit met veel eiland beleving. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar je zo veel variatie in landschap hebt als op Terschelling. Door bossen en duinen onze instructeurs weten de mooiste paadjes te vinden. Indien gewenst kunt u ook uw eigen mountainbike mee nemen en laat u zich gidsen door een van onze instructeurs. Het mountainbiken kunnen wij naar elk gewenst niveau aanpassen. Vraag nu een offerte voor het mountainbiken aan.

Meer informatie over Mountainbiken
Boek nu !Bel ons !