Strandrijden op Terschelling

activiteiten op terschelling, Strandrijden op Terschelling is een van onze meest bijzondere activiteiten. Waar in Nederland heb je nog de mogelijkheid om met een Landrover of terreinwagen over het strand te rijden. U zult versteld staan van de schoonheid en de uitgestrektheid van het strand van Terschelling. Om deze activiteit ook voor de toekomst te behouden werken wij intensief samen met Staatsbosbeheer op Terschelling. U krijgt uw eigen chauffeur mee. Tijdens onze strandritten maken wij onderweg uiteraard een stop om warme chocomelk te drinken en fotoís te maken. Wacht niet langer en reserveer het strandrijden op Terschelling nu!

Programma en mogelijkheden van het strandrijden

Wij halen u op bij uw verblijfsaccommodatie en brengen u ook weer terug. In overleg met de chauffeur kunt u uw route plannen. De Noordvaarder om met een grote kans op het zien van zeehonden. Of toch liever naar het drenkelingen huisje? Allebei kan natuurlijk ook. Of wat dacht u ervan om met een Landrover te worden opgehaald bij aankomst in de haven van West Terschelling en over het strand naar uw verblijfsaccommodatie op Terschelling te worden gebracht. Toch iets anders in gedachten? Laat het ons weten wij denken graag met u mee.

Deelnemers

Het strandrijden is geschikt voor alle leeftijden. Mocht u rugklachten hebben meld dit dan bij uw chauffeur dan kan hij of zij hier rekening mee houden. Voor kinderen hebben wij autostoeltjes.

Seizoen

Het strandrijden op Terschelling kan jaarlijks van 1 oktober t/m 1 april. In de maand oktober geldt hier nog wel een beperking. Er mag dan alleen worden gereden voor 10.00 ‘s morgens en na 18.00 ’s avond.

Weerbeperkingen

Het strandrijden kent geen weerbeperkingen.

Locaties

Wij halen u op en brengen u ook weer terug naar uw verblijfsaccommodatie.

Kleding advies

Wandelschoenen en warme kleding. Zodra u uitstapt zult u pas merken hoe koud het kan zijn op het strand.

Landrover als bijzonder vervoer op Terschelling

Onze Landrovers zijn het hele jaar door breed inzetbaar voor o.a. bruiloften, bijzonder vervoer, filmploegen, strand vervoer (beperkt buiten het strand rij seizoen), bedrijfsuitjes, teambuilding, Vergaderbreaks en nog veel meer. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Strandrijden

Strandrijden

Strandrijden op Terschelling is een van onze meest bijzondere activiteiten. Waar in Nederland heb je nog de mogelijkheid om met een Landrover of terreinwagen over het strand te rijden. U zult versteld staan van de schoonheid en de uitgestrektheid van het strand van Terschelling. Om deze activiteit ook voor de toekomst te behouden werken wij intensief samen met Staatsbosbeheer op Terschelling. U krijgt uw eigen chauffeur mee. Tijdens onze strandritten maken wij onderweg uiteraard een stop om warme chocomelk te drinken en fotoís te maken. Wacht niet langer en reserveer het strandrijden op Terschelling nu!

Meer informatie over Strandrijden
Boek nu !Bel ons !