Survival-Terschelling op Terschelling

activiteiten op terschelling, Een survival is de ultieme manier om kennis te maken met de ruigte van de eilander natuur. Wij zetten voor u de mooiste survival tochten op Terschelling uit. Gewapend met kaart, kompas en gps dient u de weg te vinden. Onderweg verzorgen wij een aantal stoere survival activiteiten zoals monkey klimmen, cat crawl, lopende A wandelen, geblinddoekt boogschieten of geblinddoekt Landrover rijden. Deze activiteit kan zowel overdag als ‘s avonds op Terschelling worden gedaan. In overleg met u passen wij de intensiteit aan de doelgroep aan. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor een survival aan.

Programma en mogelijkheden van onze survivals

Uitgerust met kaart, kompas en gps dient u de weg te vinden in de ruige eilander natuur. Onderweg zijn er op een aantal punten stoere survival activiteiten ingebouwd zoals een catcrawl, touwbrug, lopende a lopen, monkey klimmen, challenge vaten parcours of vlotbouwen. Wij maken samen met u hierin een keuze die het beste bij u past.

Deelnemers

De deelnemers moeten in goede lichamelijke conditie zijn en geen last hebben van fysieke klachten.

Seizoen

Deze activiteit kan het gehele jaar door geboekt worden. En is ook bij uitstek geschikt als winter activiteit.

Weerbeperking

Onze survivals kennen als enige weerbeperking onweer. Bij onweer kunnen wij de activiteit tijdelijk stil leggen.

Locaties

Bij voorkeur in de bossen van Terschelling. In het broedseizoen van begin maart t/m half juli passen wij onze routes hierop aan.

Kleding advies

Wij adviseren sportieve kleding met wandel of sportschoenen welke vies mogen worden. Een droge set kleren om naderhand aan te trekken is aan te raden.

Survival als teambuilding op Terschelling.

Heeft u er wel eens aan gedacht om samen met uw team een survival te doen. Het onderling met elkaar bezig zijn in de natuur versterkt de teamgeest.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoënInformatie: BrandingkanoënBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Survival Terschelling

Survival Terschelling

Een survival is de ultieme manier om kennis te maken met de ruigte van de eilander natuur. Wij zetten voor u de mooiste survival tochten op Terschelling uit. Gewapend met kaart, kompas en gps dient u de weg te vinden. Onderweg verzorgen wij een aantal stoere survival activiteiten zoals monkey klimmen, cat crawl, lopende A wandelen, geblinddoekt boogschieten of geblinddoekt Landrover rijden. Deze activiteit kan zowel overdag als ‘s avonds op Terschelling worden gedaan. In overleg met u passen wij de intensiteit aan de doelgroep aan. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor een survival aan.

Meer informatie over Survival Terschelling
Boek nu !Bel ons !