Trailrunning op Terschelling

activiteiten op terschelling, Wat is trailrunning eigenlijk? Trailrunning is “offroad” hardlopen over smalle paadjes (zgn trails) en over natuurlijke hindernissen en obstakels zoals duinen, bomen, heide en zand. Bij trailrunning staat de beleving en niet de prestatie centraal. Weg van alle drukte geeft u zich over aan de natuur om u heen. Terwijl u aan het hardlopen bent door de prachtige natuur van Terschelling, ervaart u een ongekende rust om u heen. Voor de liefhebber van actief ontspannen is dit één van de dingen die je gedaan moet hebben! Vraag nu vrijblijvend een offerte voor trailrunning aan!

Trailrunning op Terschelling

Trailrunning op Terschelling is onze nieuwste activiteit op het gebied van eiland beleving. Bent u opzoek naar een unieke ervaring waarbij u helemaal deel uitmaakt van uw omgeving? En niet wordt gestoord door de drukte van alle dag. Dan is dit hetgeen waarnaar u op zoek bent. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden die trailrunning te bieden heeft!

Programma

Bij de intake bespreken wij samen met u de intensiteit en het niveau. Aan de hand hiervan wordt de route en het start- en eindpunt bepaalt. Met onze eilandkennis kunnen wij u de mooiste paadjes (trails) van het eiland laten zien. U komt op plekken waar u nog nooit bent geweest. Deze activiteit is te boeken vanaf 5 personen.

Deelnemers

Bij deze activiteit dienen de deelnemers te beschikken over een goede lichamelijke conditie en in staat te zijn om op een rustige manier zonder problemen te kunnen hardlopen.

Seizoen

Deze activiteit kent geen seizoensbeperkingen en is daarom ook uitermate geschikt als winter activiteit.

Weerbeperkingen

Deze activiteit kent buiten onweer en zware storm eigenlijk geen weerbeperkingen. Mocht het echt nodig zijn dan kunnen wij ons programma in overleg met u naar een binnenlocatie verplaatsen.

Locaties van trailrunnen

Wij stemmen graag met u de gewenste locatie af. Wat dacht u ervan om ’s morgens vroeg bij het hotel te starten en te eindigen? Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn!

Kledingadvies

Wij adviseren sportkleding en sportschoeisel voor deze activiteit. Het is aan te raden om te lopen in een lange broek ivm terrein.

Trailrunning voor als ochtend of avond activiteit

Heeft u er wel eens over gedacht om deel te nemen aan deze activiteit in de vroege morgen voor het ontbijt? Of na een lange vergader dag binnen afsluiten met trailrunning? Vraag nu een offerte aan!

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoënInformatie: BrandingkanoënBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Trailrunning

Trailrunning

Wat is trailrunning eigenlijk? Trailrunning is “offroad” hardlopen over smalle paadjes (zgn trails) en over natuurlijke hindernissen en obstakels zoals duinen, bomen, heide en zand. Bij trailrunning staat de beleving en niet de prestatie centraal. Weg van alle drukte geeft u zich over aan de natuur om u heen. Terwijl u aan het hardlopen bent door de prachtige natuur van Terschelling, ervaart u een ongekende rust om u heen. Voor de liefhebber van actief ontspannen is dit één van de dingen die je gedaan moet hebben! Vraag nu vrijblijvend een offerte voor trailrunning aan!

Meer informatie over Trailrunning
Boek nu !Bel ons !