Wadlopen op Terschelling

activiteiten op terschelling, Wadlopen op Terschelling is een absoluut unieke belevenis die u een keer meegemaakt moet hebben. Het blijft een bijzonder gevoel om met laagwater over de bodem van de zee te lopen. Wat op het eerste gezicht een saaie zand plaat lijkt blijkt verrassend vol met leven te zitten. Wadlopen is een spannende en avontuurlijke manier om kennis te maken met het unieke UNESCO natuurgebied ‘’de Waddenzee’’. MooiWeer beschikt over diverse wadloop arrangementen op Terschelling. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor het wadlopen aan.

Wadloop arrangementen

MooiWeer heeft speciale wadloop arrangementen waarbij wij u met een schip naar de mooiste plekjes van het wad brengen. Na afloop stapt u weer aan boord en maken wij nog een tocht langs de zeehonden bank. Wat dacht u van een wadloop tocht naar de Boschplaat? U kunt ook direct vanaf het eiland het wad op. Ontdek samen met een gids hoe bijzonder het wad is. Onze wadloop programma’s zijn niet geschikt voor particulieren, maar wel zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, incentives en andere groepsreizen naar Terschelling.

Deelnemers

Het wadlopen is geschikt voor vrijwel alle doelgroepen. Vanaf Terschelling is het niet mogelijk om naar de vaste wal te lopen..

Wadloop seizoen

In verband met de water temperatuur is deze activiteit te boeken vanaf begin april t/m eind oktober.

Weerbeperkingen bij het wadlopen

Indien u het wadloop arrangement met een schip heeft geboekt op Terschelling kunnen wij met storm en onweer helaas niet uitvaren. Mocht dit het geval zijn dan bieden wij in overleg met u een alternatief programma aan.

Locaties voor het wadlopen

Diverse locaties aan de Waddenzee (zuid) kant van Terschelling.

Kleding advies

Omdat het op en om het water koud kan zijn adviseren wij u om kleding in laagjes aan te trekken. Bij het wadlopen zijn regen laarzen een must. MooiWeer kan op verzoek evt. beschermende hoezen voor over de schoen leveren.

Wadlopen als evenement of bedrijfsuitje

Het wadlopen op Terschelling is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en arrangement. Onderweg kunnen wij optioneel aan boord ook de catering organiseren. Wat dacht u van een oester proeverij op het wad?.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoënInformatie: BrandingkanoënBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Wadlopen

Wadlopen

Wadlopen op Terschelling is een absoluut unieke belevenis die u een keer meegemaakt moet hebben. Het blijft een bijzonder gevoel om met laagwater over de bodem van de zee te lopen. Wat op het eerste gezicht een saaie zand plaat lijkt blijkt verrassend vol met leven te zitten. Wadlopen is een spannende en avontuurlijke manier om kennis te maken met het unieke UNESCO natuurgebied ‘’de Waddenzee’’. MooiWeer beschikt over diverse wadloop arrangementen op Terschelling. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor het wadlopen aan.

Meer informatie over Wadlopen
Boek nu !Bel ons !