Zeilen-op-het-wad op Terschelling

activiteiten op terschelling, Zeilen op het wad is naast een unieke ervaring een ideale manier om te teambuilden tijdens uw uitje. Zodra u haven van Harlingen uit bent en met volle zeilen de Waddenzee op vaart zult u alle dagelijkse beslommeringen achter u laten. De vergezichten van het UNESCO natuurgebied ‘’de Waddenzee’’ zullen u versteld doen staan. Met een beetje geluk ziet u de zeehonden op de zandbanken liggen.Wij verwachten wel dat de gasten actief mee helpen tijdens het zeilen. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. Vraag nu vrijblijvende een offerte voor het zeilen op de Waddenzee aan!

Er zijn diverse mogelijkheden om zeil charters in te zetten. Variërend van een dagdeel tot een geheel weekend. Slapen aan boord is geen enkel probleem. U zult versteld staan van de luxe en uitstraling die u benedendeks aantreft. Om de zeiltocht op de Waddenzee een extra tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langs zij laten komen. Deze ribs bieden de mogelijkheid om op hoge snelheid een rondje te varen. Cateren, zelf koken met je team of bedrijf het kan allemaal.

Voor deze activiteit is geen zeilervaring vereist

Deelnemers hoeven niet over zeil ervaring te beschikken. De schepen beschikken over een ervaren bemanning die de gasten met raad en daad bij staan.

In welke seizoen kan er gezeild worden op de Waddenzee

Het zeilseizoen loopt van maart t/m eind oktober. De schepen zijn van alle gemakken voorzien en daardoor ook zeer geschikt voor het zeilen in het voor en na seizoen. Boven de windkracht 8 mogen de schepen niet meer uitvaren. Uiteraard verzorgen wij hiervoor een alternatief.

Harlingen als vertrek haven naar Terschelling

In principe vertrekken onze schepen vanaf Harlingen de Waddenzee op naar Terschelling. In overleg kunnen wij uiteraard ook andere start locaties aanbieden.

Zeilen als teambuilding evenement of bedrijfsuitje?

Vergaderen, teambuilding, bedrijfsuitje, schoolreis zijn een greep uit de mogelijkheden waarvoor deze schepen kunnen worden ingezet. Volledig of deels verzorgd.

Individuele zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Door een intensieve samenwerking met Holland Sail, promoten wij een nieuw concept namens Holland Sail. Zeil mee op een traditioneel zeilschip en verken het IJsselmeer en de Waddenzee. Geniet maximaal tijdens een bruisende vakantie bij sailing2gether! Of je nu voor jezelf boekt, voor je gezin of met vrienden, alleen ben je nooit. Samen met de andere gasten maak je een onvergetelijke sportieve reis midden in de natuur. Let's sail together! Deze zeilreizen kunnen gecombineerd worden met de activiteiten van MooiWeer. Kijk nu voor het volledige aanbod van de zeilreizen en voor meer informatie op: www.sailing2gether.nl

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoënInformatie: BrandingkanoënBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Zeilen op het wad

Zeilen op het wad

Zeilen op het wad is naast een unieke ervaring een ideale manier om te teambuilden tijdens uw uitje. Zodra u haven van Harlingen uit bent en met volle zeilen de Waddenzee op vaart zult u alle dagelijkse beslommeringen achter u laten. De vergezichten van het UNESCO natuurgebied ‘’de Waddenzee’’ zullen u versteld doen staan. Met een beetje geluk ziet u de zeehonden op de zandbanken liggen.Wij verwachten wel dat de gasten actief mee helpen tijdens het zeilen. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. Vraag nu vrijblijvende een offerte voor het zeilen op de Waddenzee aan!

Meer informatie over Zeilen op het wad
Boek nu !Bel ons !