Uw winkelmandje is nog leeg.

Overzicht van alle activiteiten bij MooiWeer

 • Blokarten

  Blokarten op Terschelling is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben. Na een korte instructie door onze instructeurs ben je in een mum van tijd zelf in staat om het strand van Terschelling in een blokart te verkennen. Rijdend langs de vloedlijn ervaar je een ongekend gevoel van vrijheid. Blokarten is geschikt voor jong en oud en kan het gehele jaar door geboekt worden. We vragen je een kwartier van te voren aanwezig te zijn.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :6 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Paintball

  Voor groepen te reserveren vanaf 8 personen telefonisch of via d email. Paintball is een unieke combinatie van sport en recreatie en is geschikt voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, iedereen gaat er helemaal in op. Op Terschelling bieden wij een uniek outdoor paintball-concept aan, waarbij wij in samenwerking met Staatsbosbeheer een geheel natuurlijke baan verscholen in de bossen hebben aangelegd. De hindernissen bestaan uit natuurlijke materialen en de balletjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Samen de strijd aangaan met je vrienden, familie of collega’s, versterkt de onderlinge band en het teamgevoel.

  Lees meer
  Locatie :Paintball-terrein Badweg West aan Zee.
  Minimumleeftijd :16 jaar.
  Minimum aantal :4 personen.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Strandrijden

  Strandrijden op Terschelling is een van onze meest bijzondere activiteiten. Waar in Nederland heb je nog de mogelijkheid om met een Land Rover of terreinwagen over het strand te rijden? Echt, je staat versteld hoe mooi en uitgestrekt het strand van Terschelling is. Om deze activiteit ook voor de toekomst te kunnen behouden, werken wij intensief samen met Staatsbosbeheer. Je krijgt je eigen chauffeur mee. Tijdens onze strandritten maken wij onderweg uiteraard een stop om koffie of thee te drinken en foto’s te maken. Strandrijden is mogelijk vanaf 1 oktober tot 1 april. Wacht niet langer en boek het strandrijden op Terschelling nu!

  Lees meer
  Minimumleeftijd :1 jaar.
  Minimum aantal :3 personen.
  Duur activiteit :90 minuten.
 • Rib experience

  Onzeboot is momenteel uit het water voor dewintermaanden. U bent volgend jaar weer van harte welkom!Wildwatervaren geeft een enorme adrenalinekick! Het is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben. Snelheid, wendbaarheid en golven vormen de ingrediënten van een spectaculaire rib-experience op de Waddenzee. Het is een bijzondere ervaring om met meer dan 30 knopen (55km) over het water te varen. De wind in je haren, spetters in je gezicht en je proeft de het zilt van de zee.

  Lees meer
  Locatie :Haven, tegenover Willem Barentszkade 6 aan het steigertje.
  Minimumleeftijd :12 jaar.
  Duur activiteit :30 minuten.
 • Varen naar de zeehonden

  Onze boot is momenteel uit het water voor dewintermaanden. U bent volgend voorjaar weer van harte welkom!Wil je de zeehondjes eens van dichtbij bekijken? Maak dan met een speciale ribboot een tocht naar de zeehondenbank. Je ziet de zeehonden spelen met elkaar of lekker liggen zonnen op de zandbank. En omdat ze van nature nieuwsgierig zijn, komen ze vaak dichtbij de boot zwemmen. Het is dan ook voor iedereen, jong en oud, een onvergetelijke en bijzondere ervaring. Vergeet vooral je camera niet!

  Lees meer
  Locatie :Haven, tegenover Willem Barentszkade 6 aan de steiger.
  Minimumleeftijd :5 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
 • Coast raften

  Coast raften verzorgen wij vanaf Mei tot begin Oktoberenis de activiteit speciaal voor adrenaline-zoekers! Op het strand lijken het een paar kinderlijke golfjes te zijn die moeten worden genomen. Maar eenmaal in de branding weet je niet wat je overkomt: de kleine golfjes van het strand blijken een stuk groter te zijn! Het enige wat je kunt doen is doorgaan. Na afloop, op het strand, ervaar je een enorme kick als je terugkijkt naar de zee. Het Coast raften is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Minimum aantal :8 personen.
  Duur activiteit :90 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Brandingkajakken

  Het brandingkajakken is een van de meest spectaculaire activiteiten die MooiWeer op Terschelling aanbiedt. Speciaal voor het kajakken in de branding hebben wij zogenaamde ‘sit on top’-kajaks. Hier zit je op, je zit er niet in vast. Op deze manier kun je niet vast komen te zitten als je omslaat. Daarnaast zijn onze brandingkajaks kort en wendbaar zodat je tussen de golven door kunt manoeuvreren. Dit moet je echt een keer gedaan hebben.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal 8).
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Wadkanoën

  Wadkanoën is een heel bijzondere manier om actief het wad te verkennen. Wij verzorgen dit van Mei tot begin Oktober.Deze activiteit start vanaf het Groene Strand. In overleg met de instructeur wordt een tocht uitgezet. Varend onder het eiland langs met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee. Voor de liefhebbers zijn er ook speciale zeehondentochten.

  Lees meer
  Locatie :Groene Strand - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :10 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Suppen

  Suppen is een nieuwe vorm van watersport die wereldwijd enorm populair geworden is. En dat is niet zo vreemd, want het is laagdrempelig, niet moeilijk en toch sportief. Kun jij je balans vinden op de plank? Het is een geweldige ervaring om te suppen over het Duinmeer van Hee, want op het water beleef je de wereld op een totaal andere manier. Uiteraard krijgt je vooraf een uitgebreide instructie en merk je al snel dat suppen helemaal niet moeilijk is. Integendeel, het is heerlijk om te doen!

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Sup-tour over het wad

  Speciaal voor groepen heeft MooiWeer een bijzondere en exclusieve sup-tour over het Wad ontwikkeld. Je begint bij de Wierschuur in Oosterend en peddelt rustig over het Wad richting de Ôde Dyk bij Lies, waar wij je weer ophalen. Uiteraard krijgt je vooraf een uitgebreide instructie en merk je al snel dat suppen helemaal niet moeilijk is. Integendeel, het is heerlijk om te doen!

  Lees meer
  Locatie :Wierschuur in Oosterend.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :120 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Boogschieten

  Boogschieten is een echte klassieker onder onze activiteiten. Wij brengen je in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit nog avontuurlijker te maken kun je na het leren van de basisvaardigheden doorgaan met bijvoorbeeld geblinddoekt boogschieten en afsluiten met een wedstrijd boogschieten.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Minimum aantal :6 personen.
 • Powerkiten

  Powerkiten op het Noordzeestrand van Terschelling is echt iets voor mensen die op zoek zijn naar actie. Je zult merken dat vliegeren nog nooit zo spectaculair was! Na een korte instructie kun je zelf aan de slag met onze NASA-wings. Wij hebben deze in verschillende maten zodat wij het niveau aan de deelnemers en de wind kunnen aanpassen. Wij verzorgen dit op groepsreservering vanaf 8 personen. Bel ofmail ons voor info.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Minimum aantal :6 personen.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Yoga

  Yoga is een heerlijke manier om helemaal te ontspannen en dichter bij jezelf te komen. In de zomer kan dat vier weken lang, vijf dagen per week in de buitenlucht, op een prachtige plek in de vrije natuur onder leiding van een ervaren yogadocente. Want welke locatie leent zich daar beter voor dan Terschelling? Gedurende de rest van het jaar wordt er alleen yogales gegeven op afspraak. Losse yogalessen kunnen online worden geboekt. Een strippenkaart voor 5 yogalessen is niet online te boeken, maar wel verkrijgbaar bij ons kantoor.

  Lees meer
  Locatie :Zandafgraving, achter Camping Wulp.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Gps-tocht

  Het eiland Terschelling is uitermate geschikt voor schitterende fiets- of wandeltochten. Wij laten je door middel van een gps de mooiste plekjes van het eiland zien. Deze gps-tochten variëren van een standaard gps-tocht (zeer geschikt voor gezinnen) tot compleet op maat gemaakte gps-tochten, waarbij wij samen met jou de locaties bepalen en de vragen maken. Om de gps-tocht extra aan te kleden kunnen wij onderweg een aantal teambuildingsactiviteiten inbouwen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Lees meer
  Locatie :Kantoor MooiWeer - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
 • Land Rover GPS-dropping

  Te boeken op groepsreservering telefonisch of via demail, vanaf 8 personen.De Landrover gps-dropping is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een eilandavontuur in het avond of het donker. Op Terschelling gedropt worden blijft iets heel bijzonders. Wij halen je op met onze Landrovers en droppen je op een onbekende plek. Door middel van een gps moet je de weg weer terug vinden. Een dropping zorgt altijd voor net dat beetje extra tijdens een uitje op Terschelling. En wist je dat je de dropping ook op het strand bij een kampvuur kan eindigen? Wie wil dat nou niet? Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :90 minuten.
 • Kampvuur

  De avond valt, de zon zakt langzaam in de zee. Je voelt het zand onder je voeten. Rond een knisperend kampvuur klinken verhalen, van vroeger en van nu. Iemand pakt een gitaar, je zingt zachtjes mee. Alle besef van tijd is verdwenen. Er komt ruimte in je hoofd en rust in je hart. Het is puur geluk. Eilandgeluk.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee (Paal 8).
  Duur activiteit :90 minuten.
 • Bootcamp

  Bij een bootcamp op Terschelling staat het samen bezig zijn centraal. Dit maakt onze bootcamp uitermate geschikt voor teambuildingprogramma’s. Wij kunnen ons programma aanpassen aan elk niveau en intensiteit zodat onze bootcamps voor iedereen geschikt zijn. Heb je al zin? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Lees meer
  Locatie :Ieders Plak - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
 • Boksen

  Veel mensen denken bij boksen (of kickboksen) aan een boksring. Boksen bij MooiWeer is echter iets heel anders. Het is een intensieve workout, waarin je werkt aan zowel je conditie als je stoottechniek op een bokszak. En dat is flink zweten en hard werken!

  Lees meer
  Locatie :Ieders Plak.
  Minimumleeftijd :12 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Bierproeverij

  Een bierproeverij op Terschelling is een ware belevenis, waarbij alle zintuigen worden gebruikt. Tevens leer je hoe het drinken van een biertje een heuse ‘bierbelevenis’ kan worden. Bij MooiWeer kun je kiezen uit twee mogelijkheden: een Terschellinger bierproeverij en een verrassende, meer algemene proeverij.

  Lees meer
  Locatie :In overleg.
  Minimumleeftijd :18 jaar.
 • Mountainbiken

  Mountainbiken op Terschelling is een activiteit met veel eilandbeleving. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland met zoveel variatie in landschap als op Terschelling. Dwars door de bossen en de duinen weten onze instructeurs de mooiste paadjes te vinden. Indien gewenst kun je jouw eigen mountainbike mee nemen en laat je je gidsen door een van onze instructeurs. Het mountainbiken kunnen wij naar elk gewenst niveau aanpassen.

  Lees meer
  Locatie :In overleg.
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Duur activiteit :90 minuten.
 • Wadlopen

  Wadlopen op Terschelling is een absoluut unieke belevenis die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Het is een heel bijzonder gevoel om met laagwater over de bodem van de zee te lopen. Wat op het eerste gezicht een saaie zandplaat lijkt, blijkt verrassend vol met leven te zitten. Wadlopen is een spannende en avontuurlijke manier om kennis te maken met het unieke UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee. MooiWeer beschikt over diverse wadlooparrangementen op Terschelling, voor groepen vanaf 8 personen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Lees meer
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :120 minuten.
 • Vlotbouwen

  Het vlotbouwen als activiteit spreekt eigenlijk voor zich. Heerlijk met je team in de buitenlucht bezig zijn. Wie wil dit nu niet? Het vlotbouwen doen wij bij het Duinmeer van Hee. Dit beschutte duinmeer is prachtig gelegen op een paar kilometer afstand van West-Terschelling. Het vlotbouwen op Terschelling kun je met of zonder instructeur boeken. Vlotbouwen is ook zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor het vlotbouwen aan. Wij verzorgen dit op groepsreservering vanaf 8 personen, in de zomermaanden.

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Zeilen op het wad

  Zeilen op het wad is naast een unieke ervaring een ideale manier om aan teambuilding te doen tijdens jouw uitje. Zodra je de haven van Harlingen uit bent, laat je alle dagelijkse beslommeringen achter je. De vergezichten van het UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee zijn ongekend mooi en met een beetje geluk zie je zeehonden op de zandbanken liggen. Wij geven de gasten de mogelijkheid actief mee te helpen tijdens het zeilen. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Lees meer
  Locatie :In overleg.
 • CD Project

  Met je collega’s, vriendengroep of bedrijf een cd opnemen in een professionele geluidsstudio. Dat kan op Terschelling bij het cd-project van Hessel en Tess in hun muziekcafé 'De Groene Weide'.

  Lees meer
  Locatie :Groene Weide in Hoorn.
  Minimumleeftijd :10 jaar.
 • Boogschieten tijdens het Zomerprogramma

  Boogschieten is een echte klassieker onder onze activiteiten. Wij brengen je in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit nog avontuurlijker te maken kun je na het leren vande basisvaardigheden doorgaan met bijvoorbeeld geblinddoekt boogschieten en afsluiten met een wedstrijd boogschieten. Dit verzorgen wij tijdens dezomervakantie, of op groepsreservering vanaf 8 personen.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij Midsland aan Zee.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Beachgolf

  Ervaar beachgolf op een van de mooiste golfbanen van Nederland: het Noordzeestrand van Terschelling. Onder leiding van een ervaren instructeur start je op een door ons uitgezette 'driving range'. Na een warming-up leg je een uitdagend beachgolf-parcours af met natuurlijke obstakels. Want heb je ooit wel eens afgeslagen vanaf een duintop met uitzicht over zee?

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Wadkanotocht naar de zeehondenbank

  Wadkanoën is een van de meest bijzondere manieren om actief het Wad te verkennen. Deze activiteit start vanaf het Groene Strand op West-Terschelling. Varend langs het eiland met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Na een goed uur varen bereik je de zandplaat tussen Vlieland Terschelling waar alle zeehondjes liggen te zonnen. Ze komen vaak op nog geen meter afstand van je kano! Een onvergetelijke tocht met gegarandeerd veel zeehonden!

  Lees meer
  Locatie :Groene strand - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :10 jaar.
  Duur activiteit :180 minuten.
 • Brandingkajakken Zomerprogramma

  Het brandingkajakken is een van de meest spectaculaire activiteiten die MooiWeer op Terschelling aanbiedt. Speciaal voor het kajakken in de branding hebben wij zogenaamde ‘sit on top’-kajaks. Hier zit je op, je zit er niet in vast. Op deze manier kun je niet vast komen te zitten als je omslaat. Daarnaast zijn onze brandingkajaks kort en wendbaar zodat je tussen de golven door kunt manoeuvreren. Dit moet je echt een keer gedaan hebben.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij Midsland aan Zee.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :90 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Wadkanoën i.c.m. wadlopen

  Wadkanoën is een van de meest bijzondere manieren om actief het Wad te verkennen. Deze activiteit start vanaf het Groene Strand op West-Terschelling. Varend onder het eiland door met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Tijdens deze tocht ga je ook het Wad te voet verkennen! Een bijzondere ervaring! Wij attenderen de natuurliefhebbers overigens graag op onze zeer speciale zeehondentochten.

  Lees meer
  Locatie :Groene strand - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :10 jaar.
  Duur activiteit :120 minuten.
 • Huttenbouwen met de Boswachter

  Speciaal tijdens het Zomerprogramma van MooiWeer is er voor kinderen de mogelijkheid om samen met een echte boswachter hutten te gaan bouwen. Wie weet er nu meer te vertellen over het bos dan de boswachter? We verzamelen bij het Duinmeertje van Hee, om daarna samen het bos in te gaan en takken te zoeken. De boswachter vertelt je eerst op welke manier je het best een hut kunt bouwen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. En daarna kunnen jullie gelijk aan de slag! Een geweldige activiteit voor jonge kinderen.

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Duur activiteit :120 minuten.
 • Kanoën voor kids

  Speciaal tijdens het Zomerprogramma van MooiWeer is er voor kinderen de mogelijkheid om te kanoën op het Duinmeertje van Hee. In deze veilige omgevingkunnen ze naar hartelust het water verkennen. Dit is een ervaring die je niet wilt missen! Na een korte uitleg van de instructeur kunnen ze gelijk gaan varen.

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Bubbel bal

  Bubbel Bal is geschikt voor jong en oud, man of vrouw, klein of lang! De bubbels zijn met lucht gevulde ballen waar je hele bovenlichaam in zijn geheel in zit. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken wanneer je valt, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen Bubbel Bal. Door de Bubbel Bal kun je koprollen maken op de grond zonder dat je er ook maar iets van voelt. Door tegen andere deelnemers aan te botsen ontstaan er hilarische momenten. Het Bubbel Bal op Terschelling is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben!

  Lees meer
  Locatie :Oud voetbalveld - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • Coast Raften Zomerprogramma

  Coast raften is de activiteit speciaal voor adrenaline-zoekers! Op het strand lijken het een paar kinderlijke golfjes te zijn die moeten worden genomen. Maar eenmaal in de branding weet je niet wat je overkomt: de kleine golfjes van het strand blijken een stuk groter te zijn! Het enige wat je kunt doen is doorgaan. Na afloop, op het strand, ervaar je een enorme kick als je terugkijkt naar de zee. Het Coast raften is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij Midsland aan Zee.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :90 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.