Evenementen op Terschelling

Activiteiten op maat

Bij MooiWeer staat u als gast altijd centraal. Ons enige doel is u het ultieme eilandgevoel te laten beleven. Daarom organiseren wij allerlei activiteiten en evenementen op Terschelling . Authentiek, bijzonder en onvergetelijk. En altijd persoonlijk en op maat.

Events, bedrijfsuitjes en teambuilding

Wilt u als eilandgast actief vermaak tijdens uw verblijf? Wilt u met uw school of instelling naar Terschelling komen? Wilt u met uw bedrijf een fantastisch bedrijfsuitje beleven of aan teambuilding doen? MooiWeer verzorgt het graag voor u. Want al onze events zorgen ervoor dat u het ultieme eilandgevoel beleeft. En wilt u liever ergens anders heen? Dan hebben we goed nieuws, want MooiWeer organiseert inmiddels ook vergelijkbare events op andere locaties zoals in Duitsland, België en Oostenrijk.

Evenementenbureau op Terschelling

MooiWeer is als ervaren evenementenbureau initiatiefnemer en organisator van diverse evenementen op Terschelling. Soms alleen en soms met een andere partij. Ook hier geldt: het gaat niet om ons, het gaat om de deelnemers. Een paar voorbeelden: de MooiWeer Zomerspelen, Schoolreis naar Terschelling, de Dutch Leadership Trail en natuurlijk de gloednieuwe (en nu al legendarische) Trailrun Terschelling.

Zakelijk evenement

Op Terschelling worden het hele jaar door diverse bekende en populaire evenementen georganieeerd, zoals het culturele festival Oerol, de Berenloop-marathon, de Fjoertoer-wandeltocht, de Terschellinger Filmdagen en het Rock-’n-roll-weekend. Deze evenementen zijn door hun aantrekkingskracht en hoge ‘fun-factor’ uitstekend in te zetten als zakelijk evenement. Wat dacht u ervan om met uw relaties te kijken naar een voorstelling van Oerol? Of om met uw collega’s voor een goed doel hard te lopen tijdens de Berenloop?

Contact

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden voor evenementen? Neem dan snel contact met ons op!

Boek nu !Bel ons !