Beach golf programma

Wij starten met een gezamenlijke instructie om vervolgens aan de slag te gaan op een op het strand uitgezette driving range. Om dit onderdeel extra aan te kleden zetten wij diverse eiland attributen (zoals een vis kist, net etc.) neer die men mag proberen te raken. Eenmaal raak, dan win je de bonus prijs. Na de driving range mag men afslaan voor het duin en strand Beach golf parcours. In de winter kunnen wij deze activiteit op Terschelling uitbreiden met een 4x4 drive waarbij u met een terreinwagen het parcours aflegt in plaats van lopend. Deze activiteit is al te boeken vanaf 8 personen.

Deelnemers

Deelnemers bij het Beach golf mogen geen last hebben van nek, schouder en rugklachten of andere gewrichtsklachten die van toepassing hierop kunnen zijn. In verband met het parcours op het strand is het belangrijk dat deelnemers zonder klachten langer kunnen lopen.

Seizoen

Het Beach golf kan het gehele jaar door geboekt worden.

Weerbeperking

Bij onweer of storm kan het Beach golven niet door gaan.

Locaties voor het golf op Terschelling

U kunt Beach golfen op de stranden van West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee op Terschelling.

Kleding advies

Wij adviseren gemakkelijk zittende sportieve kleding en wandelschoenen. Houd er rekening mee dat het koud kan zijn op het strand. Kleding in laagjes raden wij daarom aan.

Beach golf in combinatie met andere activiteiten

Het Beach golf is goed te combineren met alle andere strand activiteiten van MooiWeer. Daarnaast is het ook erg geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding.