Programma en mogelijkheden van het blokarten

Wij vragen u een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor de instructie van deze activiteit. Na de instructie heeft u de mogelijkheid om in een door ons uitgezet parcours te blokarten of om op eigen gelegenheid het strand van paal 8 op Terschelling te verkennen. Voor de liefhebber bieden wij in de periode van 1 november t/m 1 april ook speciale blokart safari-arrangementen aan. Voor kinderen hebben wij een speciale duo kart waarbij een volwassene ook samen met een kind kan blokarten. Indien het blokarten op Terschelling door de weersomstandigheden niet door kan gaan bieden wij een alternatief aan.

Blokarten de activiteit op Terschelling voor jong en oud

LET OP: Bij deze activiteit dienen deelnemers geen last van rug-, nek- of andere gewrichtsklachten te hebben of zwanger te zijn. Omdat wij geen verantwoordelijkheid voor uw fysieke gestel kunnen dragen, wordt u voorafgaand gevraagd een verklaring te ondertekenen.

Het hele jaar door blokarten op Terschelling?

Het blokarten op Terschelling kan het gehele jaar geboekt worden. In de winterperiode leveren wij speciale pakken die u over uw kleding kunt aantrekken, zodat u beschermd bent tegen opspattend water, zand en de kou. In de winter verzorgen wij altijd een vuurton en warme chocomelk bij het blokarten.

Weerbeperkingen

Wij kunnen blokarten van windkracht 3 t/m windkracht 6. Daarnaast schrijven onze vergunningen voor dat blokarten slechts kan plaatsvinden in de tijdsperiode tussen 2 uren na hoogwater en 2 uren voor hoogwater. Voor informatie over het getij: http://live.getij.nl

Blokarten op Terschelling vindt plaats op het strand van Paal 8

Het blokarten op Terschelling vindt plaats op het strand van West aan Zee ter hoogte van Paal 8. Zodra u het strand oploopt staan wij aan de linkerkant langs de vloedlijn voor u klaar. De blokarts van MooiWeer zijn te herkennen aan de witte en zwarte zeilen.

Kleding advies

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding die vies mag worden (opspattend zand en water). Houd rekening met het seizoen. Op het strand is het altijd een stuk kouder dan u denkt. Handschoenen in de winter zijn een must.

Blokarten in combinatie met andere strandactiviteiten

Wilt u graag met een grote groep van deze activiteit genieten? Dan raden wij u aan om een programma samen te stellen met diverse andere strand activiteiten zoals beach golf, powerkiten en bijvoorbeeld coast raften.