Bootcamp als teambuilding of bedrijfsuitje

Een bootcamp op Terschelling moet je vooral niet verwarren met een survival. Het is bij ons niet de bedoeling dat je helemaal vies en onder de modder weer thuis komt. Wij laten iedereen op zijn eigen niveau actief ontspannen in een uniek decor, namelijk het unieke Waddeneiland Terschelling. De opdrachten zijn zo samengesteld dat je samen aan de slag moet. Deze insteek maakt deze activiteit daarom bij uitstek geschikt als teambuilding of bedrijfsuitje op Terschelling.

Programma van de bootcamp op Terschelling

In overleg met u bepalen wij de intensiteit en duur van deze activiteit. Wilt u een clinic met achtergronden of wilt u liever optimaal gebruik maken van de eilander natuur. Wij zijn graag uw bootcamp instructeur op dit prachtige eiland. Deze activiteit is al vanaf 5 personen te boeken.

Deelnemers voor deze activiteit

Deelnemers die last hebben van fysieke klachten en of chronische aandoeningen raden wij deze activiteit sterk af. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen voor overleg.

Seizoen

Onze bootcamps kunnen in elk seizoen plaatsvinden. Wat dacht u van een bootcamp als winters uitje?

Weerbeperkingen

Deze activiteit kent buiten onweer en zware storm eigenlijk geen weerbeperkingen. Mocht het echt nodig zijn dan kunnen wij ons programma in overleg met u naar een binnenlocatie verplaatsen.

Locaties van onze bootcamps

Wij stemmen graag met u de gewenste locatie af. Wat dacht u ervan om ’s morgens vroeg bij het hotel te starten en te eindigen? Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn!

Kledingadvies

Wij adviseren sportkleding en sportschoeisel voor deze activiteit. Tevens is het raadzaam om te zorgen voor laagjes kleding. Deze voorkomen een te snelle afkoeling van het lichaam in de pauzes en aan het einde.

Bootcamp als frisse start van de dag

Heeft u er wel eens over gedacht om samen met je team deel te nemen in de vroege morgen? Met bijvoorbeeld uitzicht over het Wad of boven op een duin? Vraag nu een offerte aan!