Informatie over het Bubbel Voetbal op Terschelling

Dit is misschien wel de meest hilarische activiteit die u zich kunt bedenken. Het Bubbel voetbal is er in de variant zowel voor volwassen als voor kinderen. Bubble Ball kan geboekt worden als een opzichzelfstaande activiteit of als teambuildings activiteit tijdens bijvoorbeeld een GPS tocht. Deze activiteit is te boeken vanaf 6 personen.

Deelnemers:

Voor deze activiteit dienen de deelnemers geen last te hebben van hun nek, rug, schouders en armen of andere klachten die hiervoor van toepassing kunnen zijn. Deze activiteit is ook zeer geschikt voor kinderen.

Seizoen:

Het Bubbel voetbal op Terschelling kan het gehele jaar door geboekt worden.

Weerbeperkingen:

Deze activiteit kent vrijwel geen weerbeperkingen met uitzondering van storm & onweer.

Locaties:

Sportveld bij het nabij gelegen Westcord Residence Boschrijck te West-Terschelling. Overige locaties zijn in overleg. Het bubbel voetbal is door de kwetsbaarheid van de ballen en de veiligheid (schelpen en harde voorwerpen) niet geschikt om op het strand te spelen.

Kledingadvies :

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding, of sportkleding. T-shirt verplicht Bubbel voetbal als bedrijfsuitje of in combinatie met andere activiteiten: Door het laagdrempelige karakter is dit heel geschikt voor familie of vrienden uitjes, bedrijfsuitjes.