Informatie over het raften op Terschelling

Op het strand aangekomen kunt u zich omkleden in onze mobiele omkleed- unit (MooiWeer levert voor deze activiteit de wetsuits, handdoeken en een flesje water). U ontvangt op het strand eerst een veiligheid instructie van onze instructeur. Vervolgens gaat u eerst even het water in zonder boot om te wennen aan het water en de branding. Na dit opwarmertje gaat u samen met een instructeur de branding in om te raften. Deze activiteit is te boeken vanaf 6 personen (u betaalt per boot).

Deelnemers

Voor het raften geldt dat alle deelnemers in een goede lichamelijke conditie moeten zijn. Tevens moet elke deelnemer goed kunnen zwemmen (voor aanvang zijn alle deelnemers verplicht hiervoor te tekenen). Deelnemers die voor aanvang van het Coast raften alcohol hebben genuttigd worden uitgesloten van deelname.

Seizoen

Het Coast raften is mogelijk vanaf half april t/m half oktober

Weerbeperkingen

Bij storm of onweer kan deze activiteit niet doorgaan. Indien er weinig of geen branding staat bieden wij diverse spel vormen aan.

Locaties op Terschelling

Het Coast raften vindt plaats op de stranden van West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee op Terschelling.

Kleding advies

Wij adviseren zwemkleding voor onder de wetsuit aan. MooiWeer regelt de rest (wetsuit, anorak en handdoek) en een omkleed unit op het strand.

Coast raften als teambuilding of evenement

Het Coast raften is bij uitstek geschikt als teambuilding of een andere actieve invulling voor een evenement op Terschelling. Daarnaast is het Coast raften goed te combineren met alle andere strand activiteiten zoals blokarten.