Programma en mogelijkheden van onze gps tochten

Voor de gps tocht op maat stemmen wij in overleg met u het begin en het eind punt af. Als mede de vragen onderweg en eventuele extra activiteiten. Voor de standard gps tocht start u bij het kantoor van MooiWeer. U krijgt van ons een map, gps en kompas mee. Bij deze laatste gps tocht bepaalt u zelf de duur van de tocht. Onze gps tochten kunt u lopend en als fietstocht over het eiland doen. Optioneel kunnen wij ook bij deze gps tocht extra activiteiten inzetten zoals, boogschieten (link naar de pagina boogschieten), vlotbouwen (link naar de pagina vlotbouwen) elektrisch skateboarden ed. Deze activiteit kunt u boeken vanaf 2 personen!

Deelnemers

Deze activiteit is zeer geschikt voor alle leeftijden en mensen die graag op een ontspannen manier willen kennismaken met het eiland. Voor mensen die slecht ter been zijn adviseren wij de gps fietstocht op Terschelling te doen (evt. met elektrische fiets).

Seizoen

Deze activiteit kan het hele jaar door geboekt worden. In de winter kunnen wij de gps tochten extra aankleden met vuurtonnen, warme chocomelk en een eilander borreltje.

Weerbeperking

Er zijn vrijwel geen weerbeperkingen voor onze gps tochten met uitzondering van onweer en storm.

Locaties

Wij laten u graag de mooiste plekjes van het eiland zien.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende vrijetijdskleding. Houd er rekening mee dat het op het eiland koud kan zijn. Laagjes met kleding en regenkleding zijn aan te raden.

Gps tocht als bedrijfsuitje op Terschelling

De gps tochten van MooiWeer zijn gemakkelijk uit te breiden met diverse activiteiten zoals elektrisch skateboarden, met een landrover een knoop in een touw leggen, boogschieten en andere teambuildings activiteiten. Door het laagdrempelige karakter is dit erg geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding.