Deze veelzijdige eilander zeskamp biedt u een middag vol avontuur en ontdekkingen. U maakt op een speelse manier kennis met de historische en hedendaagse gebruiken op het eiland. De cultuur van Terschelling en haar bewoners komt tot uiting in de verschillende programma onderdelen. Samenwerking en competitie daar waar het strand, de zee en de duinen het decor vormen. Boek het nu!

Programma

In deze eilander zeskamp zijn oude gebruiken in een hedendaagse spelvorm gegoten. Bij de start van elk onderdeel krijgt u in de introductie het verhaal achter de activiteit te horen. Meer willen wij nog eigenlijk niet kwijt. Velen gingen u al voor…….. Deze activiteit is alleen geschikt voor bedrijfsuitjes en schoolreizen op Terschelling!

Deelnemers

Deze activiteit is zeer laagdrempelig en vrijwel voor iedereen geschikt. Wel dient u zelfstandig op het strand te kunnen wandelen.

Weerbeperkingen

Bij storm of onweer kan deze activiteit op het strand helaas niet door gaan. Wij beschikken over meerdere beschutte locaties op Terschelling om indien nodig deze jutkamp te verplaatsen.

Locatie

De stranden van West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee op Terschelling.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende kleding welke vies mag worden.