Mogelijkheden Kampvuur op Terschelling

Vuurton

Ook in de winter zijn er volop mogelijkheden voor een sfeervolle beleving bij een knapperend vuur. Geniet tijdens een buitenactiviteit – zoals blokarten, powerkiten of beachgolf - met een chocomel of een juttertje van de warmte en gezelligheid van een vuurton. Of sluit een actieve dag af bij de knusse en warme houtkachel in de Kraak.

Juthoekje

Achter de Kraak vind je ons ‘juthoekje’, een knusse en beschutte binnenplaats met een vuurpot. Hier kun je, ook als het waait of de temperatuur wat lager is, heerlijk genieten van de warmte, de sfeer en de gezelligheid van een knapperend vuur.

Weerbeperkingen

Bij aanlandige wind en/of een wind die harder waait dan windkracht 6 is een kampvuur op het strand niet toegestaan. Wij kunnen dan diverse alternatieven bieden zoals hierboven beschreven.

Kledingadvies

Houd er rekening mee dat het op het strand ’s avonds een stuk kouder kan zijn dan je denkt. Trek dus voldoende warme kleding aan of neem extra kleding mee. Trek ook stevige (en zeker geen nette) schoenen aan, die tegen zand en zout water kunnen.