Wat kunt u verwachten tijdens een dropping

Wij halen u bij uw verblijfsaccommodatie op en droppen u op een onbekende plek in het bos of strand van Terschelling. Door middel van gps en telefoon dient u de weg via door onze uitgezette waypoints weer terug naar huis te vinden. In overleg kunnen wij u laten eindigen bij een kampvuur of in de Groene Weide van Hessel. Deze activiteit is al te boeken vanaf 8 personen.

Deelnemers

Deelnemers moeten bij onze droppings in staat zijn om goed en zonder klachten langere tijd te kunnen wandelen.

Seizoen

Deze activiteit kan het gehele jaar door geboekt worden.

Weerbeperkingen

De Landrover GPS-dropping kent als enige weerbeperking onweer of storm. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij – indien nodig- de tocht stil leggen of bij aanhoudend onweer afgelasten.

Kleding advies

Voor deze activiteit raden wij warme en gemakkelijk zittende kleding aan welke vies mag worden. Vanwege het feit dat de tocht lopend wordt afgelegd zijn goede wandel - of sportschoenen uiteraard ook noodzakelijk.

Een Landrover dropping in combinatie met andere activiteiten

Onze droppings zijn zeer geschikt als teambuilding . Nadat u bent geëindigd bij een kampvuur op het strand kunnen wij u ook door een huifkar laten ophalen en weer terug naar uw verblijfsaccommodatie laten brengen. Dit is voor velen in het donker een unieke belevenis.