Mogelijkheden van het Paintball op Terschelling

Voor het paintball op Terschelling zijn er meerdere varianten. De bekendste is wel het zo genaamde “Capture the Flag” waarbij je met jouw team de vlag van de tegenstander moet veroveren en zonder geraakt te worden weer terug moet brengen naar de basis. Daarnaast bestaan er meerdere spelvormen zoals Center Flag waarbij het doel is om als eerste de vlag in het midden te hijsen zonder geraakt te worden. Of VIP waarbij er een VIP dwars door de linies van de tegenstander moet worden gebracht zonder geraakt te worden. In overleg met onze instructeurs zijn er nog diverse spelvormen te realiseren. Ook is het mogelijk om met uw groep een exclusief paintball toernooi te organiseren. Breng ons op de hoogte van uw wensen, wij denken graag met u mee.

Deelnemers eisen Paintball Terschelling

Voor deze activiteit dienen de deelnemers minimaal 18 jaar oud te zijn. De deelnemers moeten in een goede lichamelijke conditie zijn en geen last hebben van fysieke klachten.

Seizoen

Het Paintball op Terschelling vindt plaats van begin april t/m eind oktober.

Weerbeperkingen

Alleen bij zware regenval, onweer of zware storm kan deze activiteit niet doorgaan.

Locatie van het Paintball op Terschelling

De Paintball locatie van MooiWeer op Terschelling ligt aan de Badweg naar West aan Zee. Zodra u bij Halfweg de afslag naar West aan Zee neemt ziet u na ca. 350m ons paintball terrein aan de rechterkant in het bos liggen. Wij raden u aan om met de fiets of de taxi te komen.

Kledingadvies

Van MooiWeer ontvangt u een masker, paintball marker (wapen), startpakket met 50 balletjes en een overall. Daarnaast adviseren wij gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vies mogen worden.

Paintball in combinatie met andere activiteiten

Het paintball wordt vaak geboekt in combinatie met strand activiteiten zoals blokarten en Coast raften.