Programma van het Powerkiten

Wij vragen u een kwartier voor aanvang van deze activiteit aanwezig te zijn voor de instructie. Na een korte instructie gaat u in groepjes van 3 a 4 personen met een vlieger aan de slag. Deze uitdagende activiteit kunt al boeken vanaf 4 personen.

Deelnemers

Deelnemers aan deze activiteit dienen geen last te hebben van rug, schouder, nek en of andere gewrichtsklachten. Zeker met wind is dit een vrij zware activiteit. Daarom adviseren wij een minimum leeftijd van 12 jaar.

Powerkiten op Terschelling het hele jaar door

Het powerkiten kan het gehele jaar door geboekt worden.

Wanneer kan er niet gepowerkite worden

Met weinig wind hebben wij extra grote vliegers/kites waardoor deze activiteit bijna altijd door kan gaan. Boven de windkracht 6 kunnen wij in verband met de veiligheid niet meer powerkiten op Terschelling.

Waar op Terschelling vindt deze activiteit plaats?

Het powerkiten mag op de stranden van West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee.

Kledingadvies voor het powerkiten

Wij adviseren sportieve kleding voor deze activiteit. Stevige schoen zijn een aanrader. In verband met het felle zonlicht is een zonnebril aan te bevelen.

Powerkiten in combinatie met andere strand activiteiten

Het powerkiten is goed te combineren met alle andere strand activiteiten van MooiWeer op Terschelling. Denkt u aan een combinatie met bijvoorbeeld boogschieten, blokarten of coast raften. Indien gewenst kunnen wij tussen door een koffie break, lunch of pauze inlassen.