Programma en mogelijkheden van het strandrijden

Wij halen u op bij uw verblijfsaccommodatie en brengen u ook weer terug. In overleg met de chauffeur kunt u uw route plannen. De Noordvaarder om met een grote kans op het zien van zeehonden. Of toch liever naar het drenkelingen huisje? Allebei kan natuurlijk ook. Of wat dacht u ervan om met een Landrover te worden opgehaald bij aankomst in de haven van West Terschelling en over het strand naar uw verblijfsaccommodatie op Terschelling te worden gebracht. Toch iets anders in gedachten? Laat het ons weten wij denken graag met u mee.

Deelnemers

Het strandrijden is geschikt voor alle leeftijden. Mocht u rugklachten hebben meld dit dan bij uw chauffeur dan kan hij of zij hier rekening mee houden. Voor kinderen hebben wij autostoeltjes.

Seizoen

Het strandrijden op Terschelling kan jaarlijks van 1 oktober t/m 1 april. In de maand oktober geldt hier nog wel een beperking. Er mag dan alleen worden gereden voor 10.00 ‘s morgens en na 18.00 ’s avond.

Weerbeperkingen

Het strandrijden kent geen weerbeperkingen.

Locaties

Wij halen u op en brengen u ook weer terug naar uw verblijfsaccommodatie.

Kleding advies

Wandelschoenen en warme kleding. Zodra u uitstapt zult u pas merken hoe koud het kan zijn op het strand.

Landrover als bijzonder vervoer op Terschelling

Onze Landrovers zijn het hele jaar door breed inzetbaar voor o.a. bruiloften, bijzonder vervoer, filmploegen, strand vervoer (beperkt buiten het strand rij seizoen), bedrijfsuitjes, teambuilding, Vergaderbreaks en nog veel meer. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.