Trailrunning op Terschelling

Trailrunning op Terschelling is onze nieuwste activiteit op het gebied van eiland beleving. Bent u opzoek naar een unieke ervaring waarbij u helemaal deel uitmaakt van uw omgeving? En niet wordt gestoord door de drukte van alle dag. Dan is dit hetgeen waarnaar u op zoek bent. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden die trailrunning te bieden heeft!

Programma

Bij de intake bespreken wij samen met u de intensiteit en het niveau. Aan de hand hiervan wordt de route en het start- en eindpunt bepaalt. Met onze eilandkennis kunnen wij u de mooiste paadjes (trails) van het eiland laten zien. U komt op plekken waar u nog nooit bent geweest. Deze activiteit is te boeken vanaf 5 personen.

Deelnemers

Bij deze activiteit dienen de deelnemers te beschikken over een goede lichamelijke conditie en in staat te zijn om op een rustige manier zonder problemen te kunnen hardlopen.

Seizoen

Deze activiteit kent geen seizoensbeperkingen en is daarom ook uitermate geschikt als winter activiteit.

Weerbeperkingen

Deze activiteit kent buiten onweer en zware storm eigenlijk geen weerbeperkingen. Mocht het echt nodig zijn dan kunnen wij ons programma in overleg met u naar een binnenlocatie verplaatsen.

Locaties van trailrunnen

Wij stemmen graag met u de gewenste locatie af. Wat dacht u ervan om ’s morgens vroeg bij het hotel te starten en te eindigen? Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn!

Kledingadvies

Wij adviseren sportkleding en sportschoeisel voor deze activiteit. Het is aan te raden om te lopen in een lange broek ivm terrein.

Trailrunning voor als ochtend of avond activiteit

Heeft u er wel eens over gedacht om deel te nemen aan deze activiteit in de vroege morgen voor het ontbijt? Of na een lange vergader dag binnen afsluiten met trailrunning? Vraag nu een offerte aan!