Waddengame

De Interactieve Waddengame wordt gespeeld in teams. Gestuurd door tablet met mobiel internet en met behulp van GPS worden de teams naar diverse locaties gestuurd. De deelnemers weten niet waar ze naar toe gaan of wat ze te wachten staat. Eenmaal op de locatie aangekomen activeert het team via internet een vraag of opdracht waarmee ze punten kunnen scoren. Al snel zal blijken dat het online scorebord de teams niet koud laat. Deze Waddengame is uit te breiden met diverse activiteiten.

Deelnemers

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden en mensen die graag op een interactieve manier willen kennismaken met het eiland. Deze activiteit is alleen te boeken voor groepen van meer dan 20 personen.

Seizoen

Deze activiteit kan het hele jaar door geboekt worden. In de winter maanden kunnen wij de Waddengame extra aankleden met vuurtonnen, warme chocomelk en een eilanderborreltje.

Weerbeperking

Er zijn vrijwel geen weerbeperkingen voor de Waddengame met uitzondering van storm en onweer.

Locaties

Wij laten u graag de mooiste plekjes van het eiland zien.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende vrijetijdskleding. Houd er rekening mee dat het op het eiland koud kan zijn. Laagjes met kleding en regenkleding zijn aan te raden. Interactieve Waddengame als bedrijfsuitje op Terschelling De interactieve Waddengame is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, ontdek op deze manier het eiland. Breid de Waddengame uit met activiteiten zoals Powerkiten, blokarten, boogschieten of diverse teambuildings activiteiten.