Genieten van wellness op Terschelling? Wij bieden wellness programma’s aan met een eilands tintje. Wat dacht u van een wellness carroussel op het strand met o.a. verschillende massages, yoga en een ontspanningswandeling? Met bijvoorbeeld een lunch met eilander producten erbij. Op Terschelling komt u weer helemaal tot bezinning. Onze programma’s zijn uitermate geschikt voor groepen. In verband met de kosten is dit minder geschikt voor particulieren. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor uw wellness programma aan!

Welness arrangementen

Terwijl de heren op het strand bezig zijn met stoere activiteiten. Worden de dames heerlijk in de watten gelegd met diverse beauty en wellness behandelingen zoals voet massage, schoonheids behandeling en meditatie in een duinpan Wij stellen in overleg met u een wellness programma samen.

Hottub op Terschelling

Ooit wel eens in een hottub op het strand gezeten met uitzicht over zee? MooiWeer biedt u de kans om op het strand van Terschelling in een hottub te zitten. Dit is echt een van onze nieuwste aanraders in het wellness programma!