Zeehondentochten, watertaxi of rib varen op Terschelling

Als u deze activiteit gebruikt als watertaxi kunnen wij u op elke gewenst tijdstip ophalen in Harlingen. De ribs die wij inzetten als watertaxi kunnen het gehele jaar door varen (behalve met ijsgang en zware storm). Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bagage droog blijft. Indien u de rib experience op Terschelling wilt doen of een zeehondentocht wilt maken dan vertrekt u vanuit de haven van West Terschelling. Het rib varen wordt per boot geboekt!

Deelnemers

Deelnemers aan deze activiteit dienen geen last te hebben van rug, schouder, nek en of andere gewrichtsklachten. In verband met de veiligheid adviseren wij een advies leeftijd van 10 jaar.

Seizoen

Het wildwater varen kan het hele jaar door geboekt worden. In de winter verzorgen wij ribs waarbij u binnen kunt zitten zodat u veilig en droog deze activiteit kunt beleven. Storm is voor deze boten geen probleem, ijsgang wel.

Harlingen of West Terschelling als afvaart haven

Er zijn hiervoor meerdere opties. Indien u uit Harlingen vertrek liggen de ribs klaar in de haven van Harlingen. Voor het wildwater varen en de zeehondentochten op Terschelling wordt er gestart in de steiger in de kom (naast de veerboot terminal).

Kleding advies

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding welke vies mag worden. Houd er rekening mee dat het op het water flink koud kan zijn. Schoen met een anti slip profiel zijn een aanrader.

Watertaxi of rib varen tijdens een evenement of bedrijfsuitje op Terschelling

Het wildwatervaren kan een zeer spectaculair begin of afsluiting zijn van uw bedrijfsuitje of arrangement. Tevens is het een populair vervoersmiddel van en naar het eiland voor meetings omdat wij op elk gewenst moment 24 uur per dag kunnen varen.