Teambuilding op Terschelling.

Heeft u net een nieuw team samengesteld of wilt u de band tussen uw werknemers versterken? Dan is Terschelling bij uitstek de ideale locatie voor een perfect teambuilding arrangement. MooiWeer is een evenementen bureau op het eiland en biedt volledig verzorgde teambuilding arrangementen aan, helemaal aangepast aan de doelstelling van uw bedrijf.

Management teambuilding

Wilt u uw management team versterken of een onderlinge band creŽren bij uw management door middel van een teambuildingsessie. Dan nemen wij de gehele of gedeeltelijke organisatie hiervan graag in handen. Heeft u zelf ideeŽn en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Teambuilding activiteiten

MooiWeer is naast de totaal organisator van uw evenement ook de eiland specialist in het uitvoeren van diverse outdoor activiteiten op Terschelling. Hierdoor beschikken wij over een groot aanbod aan activiteiten, die er op gericht zijn de onderlinge band en het teamgevoel te versterken. Wat dacht u er van om gezamenlijk in het donker de weg te moeten terugvinden, tijdens een dropping met onderweg een aantal passende opdrachten.

Heeft u zelf ideeŽn? Wij denken graag in mogelijkheden met u mee om deze tot uitvoer te brengen.

Boek nu !Bel ons !