Referenties van bedrijfsuitjes, congressen en evenementen op Terschelling

Bijgaand treft u een overzicht aan van reacties op diverse uitjes, congressen en evenementen die MooiWeer voor haar opdrachtgevers op Terschelling heeft mogen organiseren.

Wij verwelkomen u ook graag met uw voorgenomen evenement op Terschelling!

Sales Congres op Terschelling In 2013 besloten wij het jaarlijkse salescongres voor Van der Windt Verpakking te beleggen op een Waddeneiland. Criteria voor het congres waren een tweetal dagen waarbij, na een bezoek aan twee productiebedrijven en producttrainingen in Harlingen, een aantal vergaderingen en presentaties afgewisseld moesten worden met sportieve en ontspannende activiteiten op een daartoe geschikte locatie. Daarbij stond plezier en teambuilding voorop. Tevens verwachtten wij een complete verzorging van het congres alsmede het verblijf op het eiland door 1 bedrijf. Na enig zoek- en vergelijkwerk kwamen wij voor de organisatie van ons congres uit bij het bedrijf MooiWeer op het geweldige eiland Terschelling. Aan het zeer geslaagde congres heeft MooiWeer een uitermate belangrijke bijdrage geleverd. Het, buitengewoon gastvrije en in alle opzichten capabele, team van MooiWeer heeft een leuk, actief, sportief en ludiek programma samengesteld waarbij volledig aan onze criteria en doelstellingen is voldaan. De activiteiten, de locaties, de mede door MooiWeer verzorgde catering, de restaurants en de hotels waren van een hoge kwaliteit voor een alleszins acceptabele prijs. Mooi gedaan door MooiWeer!

Peter van Leeuwen
Managing director Paardekooper Van der Windt Group

Toen ik de vrijheid kreeg van onze CEO kreeg om een locatie te kiezen voor een team event voor ongeveer 70 van onze managers, was voor mij als fervent Terschelling bezoeker de keuze snel gemaakt! Met het evenementenbureau MooiWeer op Terschelling was ik al bekend, vanwege de activiteiten en evenementen die zij op het eiland organiseren, maar ik had er geen idee van of zij voor een groep van 70 managers iets moois konden organiseren. MooiWeer heeft dat uitstekend voor ons gedaan!

De doelstelling voor een team event zal voor elke organisatie anders zijn, maar de hoofddoelstelling is volgens mij dat een ieder het naar zijn zin heeft en dat niemand zich ongemakkelijk voelt bij het programma. Keuze mogelijkheden dus voor medewerkers, maar ook wat doen we met ‘Mooi weer” en wat met regen? Daarnaast vond ik het belangrijk om ons team iets mee te geven van het eilandgevoel !

“MooiWeer” heeft onze verwachtingen overtroffen. De organisatie bleek heel goed op onze wensen in te kunnen spelen. Waar maakte Mooi Weer voor ons het verschil? Het meedenken, creativiteit en flexibiliteit in de voorstellen, afspraken nakomen, en vooral de veilige maar ook gezellige begeleiding tijdens ons evenement op Terschelling.

 

Renée van der Laan,
Directeur Human Resources Reed Business Nederland

De trailrun op Terschelling was voor ons een groot succes! Door de vooraf goede communicatie was het verzamelpunt zo gevonden. Vanaf hier met busjes naar het veer, het avontuur gaat nu echt van start. Een welkomstwoordje en wat praktische zaken worden op "ons" gedeelte van het veer besproken. Aangekomen op Terschelling wordt er zorg gedragen over onze bagage en wij gaan, als indrukwekkende invasie, naar de briefing van 'MooiWeer'. De run was echt pittig, maar waanzinnig mooi! . De route, de afwisseling van ondergronden en de entourage waren perfect. Uitwandelen naar het StayOkay, waar we, na de debriefing, hebben genoten van een stamppotbuffet. 's Avonds een slaapmutsje bij de op Terschelling wereldberoemde Hessel, waar de spieren los werden gedanst. Nadat de lichamen uiterst genoten hadden van de nachtrust en op krachten was gekomen door een goed ontbijt, nog even kunnen genieten van dit prachtige eiland. Kortom; Een goed georganiseerd weekend die vaak de revue nog zal passeren. Chapeau!

Hans Robijn, Nederlandse Politie Sport Bond

Het bedrijfsuitje van Findesk ging dit jaar naar Terschelling. Voor de organisatie hebben we MooiWeer ingeschakeld en dat is erg goed bevallen. Wij hebben aangegeven welk programma we graag wilden gaan doen en MooiWeer heeft dat omgezet in een geweldig 3-daags programma. Coastraften, Blokarten en je laten droppen zijn activiteiten die je niet snel zelf gaat doen, maar die wel een onvergetelijke indruk achterlaten. Bedankt het was fantastisch!

Loes Rensen, FinDesk

De afgelopen jaren heb ik MooiWeer meerdere malen ingezet om mij te begeleiden tijdens een MT sessie op Terschelling. Iedere keer weten zij zowel mij als mijn team mee te krijgen in hun enthousiastme en gedrevenheid. Programma`s bij MooiWeer staan, het is goed doordacht opgezet en er heerst een persoonlijke en ontspannende sfeer. Eigen inbreng en creativiteit staan hoog in het vaandel en er is vrijweg geen nee te koop. Heerlijk om mee samen te werken!!

Ondernemende Districtsdirecteur Particulieren Groningen (SVP) at ABN AMRO Bank N.V.

Weer naar Terschelling geweest met MooiWeer. Heerlijk mountainbiken en strandrijden met een Landrover. Lekker gegeten en naar Hessel geweest. Prima accommodatie en vergader faciliteiten. Bovendien een mooie manier om Terschelling te leren kennen. MooiWeer organiseert logies, vergader locaties, catering, vervoer, begeleiding en activiteiten perfect. Voor de volgende gelegenheid weten wij jullie te vinden!

Simon van Steenbergen AKD advocaten & notarissen NV

Voor een meerdaags evenement zijn wij dit jaar met het bedrijf naar Terschelling geweest. Het gehele weekend (reis,logies,activiteiten, feestavond, catering ed) zijn geheel door MooiWeer georganiseerd en perfect begeleid, alles was prima en tot in de kleinste details verzorgd. Ilmar en alle andere medewerkers van MooiWeer ontzettend bedankt voor het te gekke en super gezellige weekend! Wij komen zeker weer terug! Een echte aanrader dus!!!

Annemarie Epema, Neopost Technologies BV

De Groote Sociëteit Hoorn kijkt terug op een fantastische lustrumweekend op Terschelling. Vanaf het vertrek uit Harlingen met de Regina Andrea tot het inschepen op zondagmiddag in de snelboot was alles tot in de puntjes verzorgd door MooiWeer. Perfect georganiseerd, grote betrokkenheid en hartverwarmende gastvrijheid. Wij komen terug!

Lustrumcommissie Groote Sociëteit Hoorn (van 1782)

Rentokil Pest Control , is dit jaar 2x met wisselende samenstelling op Terschelling geweest en hebben voor de sportieve, spannende en mooie activiteiten beide keren MooiWeer ingeschakeld. Zij hebben dit op een voortreffelijke wijze geregeld en begeleid!

Rentokil Pest Control
Patrick Vos

Honda Nederland laat regelmatig events door Mooi Weer organiseren. Elke keer weer zijn we weer blij verrast door de enthousiaste groep mensen die ons evenement tot in de puntjes verzorgen. Terschelling is natuurlijk een geweldig eiland om te vertoeven, maar de "wow-factor" mag Mooi Weer voor haar rekening nemen. MooiWeer op Terschelling gaat ons zeker terug zien!

Honda Nederland
Myran Vonk

Rebelgroup advisory BV “Wat hebben wij een super leuk weekend gehad op Terschelling! De overtocht van Harlingen naar Terschelling was al een belevenis met de zeilboot (tevens ook onze slaapplek), zeker ook omdat we zelf mee mochten helpen met zeilen. De rest van het weekend hebben we een erg leuk en afwisselend programma gehad; met het opnemen van onze eigen CD met Hessel&Tess tot paardrijden en van coastraften op zee en andere leuke strandactiviteiten tot uiteraard heerlijk eten, drinken en feestvieren met elkaar. Dankzij het inzicht, de flexibiliteit en de perfecte organisatie van MooiWeer is het voor ons een enorm geslaagde incentive geweest waar we het nog steeds over hebben.”

Rebelgroup advisory BV
Jennifer de Bos

De eerste selectie van sc Heerenveen, onder leiding van trainer Marco van Basten, heeft in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen met veel plezier meegedaan aan een aantal activiteiten van MooiWeer. Prima organisatie met aantrekkelijke teamactiviteiten. Zij zorgen voor inspanning en ontspanning op een prachtig eiland. Tot volgend jaar!

Herman van Dijk, teammanager sc Heerenveen