Coast-Raften op Terschelling

activiteiten op terschelling, Coast raften is de activiteit speciaal voor avontuurzoekers! Op het strand lijken het nog een paar kinderlijke golfjes te zijn die moeten worden genomen. Maar eenmaal in de branding weet u niet meer wat u overkomt. De kleine golfjes van het strand blijken toch een stuk groter te zijn. Het enige wat u kunt doen is doorgaan met uw team. Terug op het strand ervaart u een enorme kick als u terug kijkt naar de zee. Het Coast raften is zeer geschikt om als teambuilding te doen. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor het Coast raften aan.

Informatie over het raften op Terschelling

Op het strand aangekomen kunt u zich omkleden in onze mobiele omkleed- unit (MooiWeer levert voor deze activiteit de wetsuits, handdoeken en een flesje water). U ontvangt op het strand eerst een veiligheid instructie van onze instructeur. Vervolgens gaat u eerst even het water in zonder boot om te wennen aan het water en de branding. Na dit opwarmertje gaat u samen met een instructeur de branding in om te raften. Deze activiteit is te boeken vanaf 6 personen (u betaalt per boot).

Deelnemers

Voor het raften geldt dat alle deelnemers in een goede lichamelijke conditie moeten zijn. Tevens moet elke deelnemer goed kunnen zwemmen (voor aanvang zijn alle deelnemers verplicht hiervoor te tekenen). Deelnemers die voor aanvang van het Coast raften alcohol hebben genuttigd worden uitgesloten van deelname.

Seizoen

Het Coast raften is mogelijk vanaf half april t/m half oktober

Weerbeperkingen

Bij storm of onweer kan deze activiteit niet doorgaan. Indien er weinig of geen branding staat bieden wij diverse spel vormen aan.

Locaties op Terschelling

Het Coast raften vindt plaats op de stranden van West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee op Terschelling.

Kleding advies

Wij adviseren zwemkleding voor onder de wetsuit aan. MooiWeer regelt de rest (wetsuit, anorak en handdoek) en een omkleed unit op het strand.

Coast raften als teambuilding of evenement

Het Coast raften is bij uitstek geschikt als teambuilding of een andere actieve invulling voor een evenement op Terschelling. Daarnaast is het Coast raften goed te combineren met alle andere strand activiteiten zoals blokarten.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Coast Raften

Coast Raften

Coast raften is de activiteit speciaal voor avontuurzoekers! Op het strand lijken het nog een paar kinderlijke golfjes te zijn die moeten worden genomen. Maar eenmaal in de branding weet u niet meer wat u overkomt. De kleine golfjes van het strand blijken toch een stuk groter te zijn. Het enige wat u kunt doen is doorgaan met uw team. Terug op het strand ervaart u een enorme kick als u terug kijkt naar de zee. Het Coast raften is zeer geschikt om als teambuilding te doen. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor het Coast raften aan.

Meer informatie over Coast Raften
Boek nu !Bel ons !