Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Paintball

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Voor groepen te reserveren vanaf 6 personen telefonisch of via de website, speciale taxi-deal beschikbaar voor gasten van Camping Appelhof met TaxiYellow Cab. Paintball is een unieke combinatie van sport en recreatie en is geschikt voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, iedereen gaat er helemaal in op. Op Terschelling bieden wij een uniek outdoor paintball-concept aan, waarbij wij in samenwerking met Staatsbosbeheer een geheel natuurlijke baan verscholen in de bossen hebben aangelegd. De hindernissen bestaan uit natuurlijke materialen en de balletjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Samen de strijd aangaan met je vrienden, familie of collega’s, versterkt de onderlinge band en het teamgevoel.

Locatie :Paintball-terrein Badweg West aan Zee.
Minimumleeftijd :16 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
paintball

Mogelijkheden

Voor het paintball op Terschelling zijn er meerdere varianten. De bekendste is ‘Capture the Flag’, waarbij je met jouw team de vlag van de tegenstander moet veroveren. Daarnaast is er ‘Center Flag’, waarbij je als eerste de vlag in het midden van de baan moet hijsen zonder geraakt te worden. Of ‘VIP’ waarbij er een VIP dwars door de linies van de tegenstander moet worden gebracht zonder geraakt te worden. In overleg met onze instructeurs zijn er nog veel meer spelvormen te realiseren. Ook is het mogelijk om voor jouw groep een exclusief paintball-toernooi te organiseren. Breng ons op de hoogte van jouw wensen, wij denken graag met je mee.

Kledingadvies

Van MooiWeer ontvang je een masker, een paintball wapen, een startpakket van 50 balletjes en een overall. Daarnaast adviseren wij gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vies mogen worden.

paintball