Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

GPS ontdekkingstocht

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Het eiland Terschelling is uitermate geschikt voor schitterende fiets- of wandeltochten. Wij laten je door middel van een gps de mooiste plekjes van het eiland zien. Deze gps-tochten variëren van een standaard gps-tocht (zeer geschikt voor gezinnen) tot compleet op maat gemaakte gps-tochten, waarbij wij samen met jou de locaties bepalen en de vragen maken. Om de gps-tocht extra aan te kleden kunnen wij onderweg een aantal teambuildingsactiviteiten inbouwen. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Voor familie's elke dag privé te boeken, start in de ochtend.

Locatie :Kantoor MooiWeer - Sportlaan 9, West Terschelling.
Minimumleeftijd :5 jaar.
gpstocht

Mogelijkheden

Voor de gps-tocht op maat stemmen wij in overleg met jou het begin- en het eindpunt af, evenals de vragen onderweg en eventuele extra activiteiten. Bij de standaard gps-tocht start je bij het kantoor van MooiWeer. Je krijgt van ons een map, gps en kompas mee. Bij deze gps-tocht bepaal je zelf de duur van de tocht. Onze gps-tochten kun je lopend en als fietstocht over het eiland doen. Optioneel kunnen wij bij deze gps-tocht extra activiteiten inzetten zoals boogschieten, vlotbouwen, etc. Deze activiteit kunt je al boeken vanaf twee personen!

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende vrijetijdskleding. Houd er rekening mee dat het op het eiland koud kan zijn. Kleding in laagjes en regenkleding zijn aan te raden.

gpstocht