Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Wadkanoën

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Wadkanoën is een heel bijzondere manier om actief het wad te verkennen. Wij verzorgen dit van mei tot begin oktober. Deze activiteit start vanaf het Groene Strand. Varend onder het eiland langs met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee. Voor de liefhebbers zijn er ook speciale zeehondentochten.

Locatie :Groene Strand - West Terschelling.
Minimumleeftijd :15 jaar.
Min. leeftijd duozitter :12 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
Zwemdiploma :Verplicht.
Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
wadkanoen

Programma

Afhankelijk van het weer en het getij wordt er in overleg een kanotocht gemaakt. Je kunt hierbij denken aan zeehondentochten, wadlooptochten of een kanotocht onder het eiland door richting de Boschplaat. Uiteraard halen wij je bij het eindpunt weer op. Op deze manier bieden wij je de mogelijkheid om een stuk van het wad en het eiland te verkennen waar je anders nooit zult komen! Voor kinderen vanaf 12 jaar en in het bezit van een zwemdiploma, hebben wij een duo-kano waarbij een volwassene met een kind samen kan kanoën.

Mogelijkheden

Een heel bijzondere ervaring is bij laagwater lunchen op een zandbank met uitzicht op de Brandaris en de haven van Terschelling. MooiWeer beschikt over waterdichte tonnetjes waarin een lunch, die door ons verzorgd wordt, vervoerd kan worden. Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

wadkanoen
wadkanoen

Kledingadvies

Wij zorgen voor wetsuits en zwemvesten bij deze activiteit. Wij adviseren om onder de wetsuit zwemkleding te dragen.