Wildwatervaren op Terschelling

activiteiten op terschelling, Het wildwater varen geeft een enorme adrenaline kick! Het is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben. Het wildwatervaren kan geboekt worden als watertaxi van Harlingen naar Terschelling of gewoon als rib experience op de Waddenzee. Ook is het mogelijk om een tocht naar de zeehonden bank te maken. Zo dicht boven het water krijg je de kans om deze dieren van wel heel dichtbij te bekijken. Waarom zou je langer wachten…… Vraag hier vrijblijvend een offerte voor het wildwatervaren op Terschelling aan.

Zeehondentochten, watertaxi of rib varen op Terschelling

Als u deze activiteit gebruikt als watertaxi kunnen wij u op elke gewenst tijdstip ophalen in Harlingen. De ribs die wij inzetten als watertaxi kunnen het gehele jaar door varen (behalve met ijsgang en zware storm). Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bagage droog blijft. Indien u de rib experience op Terschelling wilt doen of een zeehondentocht wilt maken dan vertrekt u vanuit de haven van West Terschelling. Het rib varen wordt per boot geboekt!

Deelnemers

Deelnemers aan deze activiteit dienen geen last te hebben van rug, schouder, nek en of andere gewrichtsklachten. In verband met de veiligheid adviseren wij een advies leeftijd van 10 jaar.

Seizoen

Het wildwater varen kan het hele jaar door geboekt worden. In de winter verzorgen wij ribs waarbij u binnen kunt zitten zodat u veilig en droog deze activiteit kunt beleven. Storm is voor deze boten geen probleem, ijsgang wel.

Harlingen of West Terschelling als afvaart haven

Er zijn hiervoor meerdere opties. Indien u uit Harlingen vertrek liggen de ribs klaar in de haven van Harlingen. Voor het wildwater varen en de zeehondentochten op Terschelling wordt er gestart in de steiger in de kom (naast de veerboot terminal).

Kleding advies

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding welke vies mag worden. Houd er rekening mee dat het op het water flink koud kan zijn. Schoen met een anti slip profiel zijn een aanrader.

Watertaxi of rib varen tijdens een evenement of bedrijfsuitje op Terschelling

Het wildwatervaren kan een zeer spectaculair begin of afsluiting zijn van uw bedrijfsuitje of arrangement. Tevens is het een populair vervoersmiddel van en naar het eiland voor meetings omdat wij op elk gewenst moment 24 uur per dag kunnen varen.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoënInformatie: BrandingkanoënBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Wildwatervaren

Wildwatervaren

Het wildwater varen geeft een enorme adrenaline kick! Het is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben. Het wildwatervaren kan geboekt worden als watertaxi van Harlingen naar Terschelling of gewoon als rib experience op de Waddenzee. Ook is het mogelijk om een tocht naar de zeehonden bank te maken. Zo dicht boven het water krijg je de kans om deze dieren van wel heel dichtbij te bekijken. Waarom zou je langer wachten…… Vraag hier vrijblijvend een offerte voor het wildwatervaren op Terschelling aan.

Meer informatie over Wildwatervaren
Boek nu !Bel ons !