Zakelijke arrangementen op Terschelling

Wanneer u op zoek bent naar een compleet en gevarieerd all-in uitje voor uw team of bedrijf,bent u bij ons aan het juiste adres! Onze arrangementen zijn het gehele jaar te reserveren. Voor de winterperiode hebben wij speciale acties en wintertarieven. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt uit de meest geboekte dag en meerdaagse arrangementen op Terschelling. Staat uw wens of idee er niet tussen? Laat het ons weten en wij maken voor u een arrangement op maat.


Dagarrangement Terschelling: ( v.a. EUR 89,- p.p.)

Samen plezier beleven staat centraal op deze dag. Tijdens een twee uur durende eilander zeskamp op het Noordzeestrand van Terschelling kan iedereen zich uitleven en de strijd met elkaar aangaan. Schatgraven, jutten en jagen zijn onderdelen van deze eilander zeskamp. Samenwerken en teamspirit zijn de ingrediënten voor succes. Na de zeskamp kunt u per fiets het eiland ontdekken. De fietsen staan bij aankomst in de haven van West Terschelling voor u klaar. U krijgt een lunchpakket mee voor onderweg. Aan het eind van de dag kunt u rustig bijkomen en napraten op de boot. Op de boot is het genieten geblazen van een heerlijke maaltijd. Dit arrangement is inclusief de retourovertocht met Rederij Doeksen. Totaalprijs: v.a. EUR 89,- p.p. (vanaf 15 personen). Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Dagarrangement: Skylge ontdekken ( v.a. EUR 95,- p.p.)

Uw dagje Terschelling begint in Harlingen. Bij aankomst in de haven wordt u verwelkomd en staan de fietsen voor u klaar. Hoog tijd om het eiland te verkennen. Tijdens een gps-tocht ziet u de mooiste plekjes van het eiland. Onderweg doet u leuke activiteiten waarbij samenwerking, kennis en coördinatie centraal staan.. Natuurlijk wordt er voor een lunchpakket gezorgd. Als iedereen het eindpunt bereikt heeft, wordt de dag afgesloten met een prijsuitreiking. Aan het eind van de dag kunt u rustig bijkomen en napraten op de boot. Op de boot is het genieten geblazen van een heerlijke maaltijd. Totaalprijs: EUR 95,- p.p. (vanaf 15 personen). Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Dagarrangement: Actief Terschelling ( v.a. EUR 99,- p.p.)

Het brede strand van Terschelling biedt een ‘zee’ aan mogelijkheden voor leuke en uitdagende activiteiten. Tijdens dit dagarrangement is het tijd voor actie. Bij aankomst in de haven staan er fietsen voor u klaar. Deze fietsen heeft u de hele dag tot uw beschikking. U krijgt een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg. Het fietsen wordt afgewisseld met een activiteit naar keuze. Op het brede Noordzeestrand kunt u 1,5 uur blokarten en coast-raften, of boogschieten en powerkiten.

  • Blokarten: optimaal gebruikmakend van de wind wordt u voortgestuwd langs de waterlijn, een echte belevenis.
  • Coast-raften of branding-kanoën is echt iets voor waterliefhebbers, want u gaat de strijd aan met de golven en de stroming.
  • Liever uw koelbloedigheid en coördinatie testen? Kies dan voor het boogschieten in combinatie met het verrassend leuke powerkiten.

Aan het eind van de dag kunt u rustig bijkomen en napraten tijdens de retourovertocht. Op de boot is het genieten geblazen van een heerlijke maaltijd. Totaalprijs: EUR 99,- p.p. (vanaf 15 personen). Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Tweedaags arrangement: Brandaris ( v.a. EUR 199,- p.p.)

In het tweedaagse arrangement Brandaris worden business en pleasure gecombineerd. Een inspirerende vergadering of teambuilding op Terschelling afgewisseld met activiteiten op het strand. Dat is de basis van dit arrangement. Binnen dit arrangement is er ruimte voor eigen invulling. Wij denken graag met u mee.

Veelzijdig en aantrekkelijk geprijsd Terschelling ontdekken

Beide dagen kunt u onbeperkt gebruikmaken van fietsen, zodat u het hele eiland kunt verkennen. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee. Aangekomen op het strand volgt het actieve deel van het programma. U kunt uit het volgende aanbod drie activiteiten kiezen: powerkiten, beachgolf, boogschieten, beachrugby, coast-raften, beachvolleybal en beachflingo. De keuze is aan u, dus u bepaalt zelf de mate van inspanning.
’s Avonds wordt er een barbecue georganiseerd. Dat is dubbel genieten, want u hebt uitzicht over de enige natuurlijke baai van Nederland. Aansluitend is er een kampvuur op het Noordzeestrand. Om het plaatje compleet te maken kan een lokale muzikant of verhalenverteller de avond een eilander tintje geven. De nacht wordt doorgebracht in een meer persoonskamer in het Stayokay hostel op Terschelling. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar.

Kosten van dit arrangement

De retourovertocht met rederij Doeksen (inclusief 1x snelboot) is bij het arrangement inbegrepen, evenals ontvangst en begeleiding door een hostess. De totaalprijs voor het tweedaags arrangement is v.a. EUR 199,- p.p. (vanaf 15 personen). Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Tweedaags arrangement: Wad-actief ( v.a. EUR 299,- p.p.)

Actief kennismaken met Terschelling, dat kan tijdens het arrangement Wadactief. In een divers activiteitenprogramma leert u de elementen van het eiland kennen. Na fysieke inspanning is er tijd voor ontspanning.

Compleet verzorgd “actief” arrangement op Terschelling

De sneldienst van Rederij Doeksen brengt u in drie kwartier van Harlingen naar Terschelling. In de haven wordt u door onze hostess ontvangen. Tijdens uw verblijf is onze hostess uw vaste aanspreekpunt. U overnacht in een viersterrenhotel, waar ’s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd wordt. Vervolgens kunt u gaan en staan waar u wilt, want er staat een fiets met 7 versnellingen voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een heerlijk lunchpakket of een lunch op locatie.

Compleet verzorgd genieten van dit arrangement

Aangekomen op het strand volgt het actieve deel van het programma. U kunt uit het volgende aanbod drie activiteiten kiezen: powerkiten, beachgolf, boogschieten, beachrugby, coast-raften, beachvolleybal en beachflingo. U bepaalt zelf de mate van inspanning. Om het ultieme eilandgevoel te ervaren maakt u daarna met een huifkar met Friese paarden een rit over het strand, door het bos en de duinen. Onderweg kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie met Terschellinger koek lekker ontspannen. U kunt ook kiezen voor een kanotocht over de Waddenzee. De dag wordt afgesloten met een barbecue in een strandpaviljoen. Aansluitend kunt u gezellig napraten bij een kampvuur op het Noordzeestrand. Een typische eilander borrel en entertainment maken de avond compleet.

Speciaal arrangement voor teambuilding op Terschelling

Dit arrangement biedt voldoende ruimte voor eigen invulling. Met onze kennis op het gebied van bedrijfsuitjes, groepsreizen, teambuilding en trainingen kunnen wij u advies op maat geven. De retourovertocht met rederij Doeksen (inclusief 1x snelboot) is bij het arrangement inbegrepen, evenals ontvangst en begeleiding door een hostess. De totaalprijs voor het tweedaagse arrangement is v.a. EUR 299,- p.p. (vanaf 10 personen). Deze prijs is gebaseerd op bovenstaande gegevens, maar is exclusief de drankjes (nacalculatie) en op basis van beschikbaarheid. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Tweedaags arrangement: Ultiem Terschelling! ( v.a. EUR 599,- p.p.)

Het ultieme eilandarrangement! De cultuur en natuur van het eiland staan centraal. Een exclusief, compleet verzorgd verblijf op Terschelling dat alleen bij MooiWeer te reserveren is.

Volledig verzorgd “luxe” arrangement op Terschelling

De overtocht met een supersnelle rib is een sensationele start van uw uitje. Op elk gewenst tijdstip wordt u naar Terschelling gebracht. Bij aankomst in de haven staan er fietsen voor u klaar. Beide dagen kunt u onbeperkt gebruikmaken van de fietsen, zodat u het hele eiland kunt ontdekken. U overnacht in een viersterrenhotel inclusief ontbijt.

Activiteiten programma

Aangekomen op het brede strand van Terschelling kunt u kiezen of u wilt blokarten, beachgolfen, coast-raften, zandsculpturen bouwen of powerkiten. In dit 3 uur durende programma kunt u uzelf en uw mededeelnemers testen. Tijdens het strandprogramma krijgt u een frisse break en extra energie. Handdoeken en een omkleedruimte zijn aanwezig, dus een nat pak is geen probleem. In de winter of met slecht weer zijn er alternatieve activiteiten. U kunt bijvoorbeeld met de bekende zanger Hessel de studio induiken. Onder professionele leiding wordt een zelfgeschreven nummer opgenomen. Een unieke belevenis.

Culinair genieten op Terschelling

Op culinair gebied zal het u op Terschelling aan niets ontbreken. Beide dagen is het genieten geblazen van luxe lunches op unieke locaties. Het driegangendiner op West-Terschelling, inclusief bijpassend wijnarrangement, wordt verzorgd door voormalig sterrenkok Ton van Scheppingen. Tijdens een huifkartocht door de schitterende natuur verrassen wij u met een Folklore-borrel en een proeverij bij een ambachtelijke visroker.

Maatwerk en mogelijkheden van dit arrangement

Dit arrangement biedt voldoende ruimte voor eigen invulling. Met onze kennis op het gebied van bedrijfsuitjes, teambuilding en trainingen kunnen wij u advies op maat geven. De retourovertocht met rederij Doeksen (inclusief 1x rib) is bij het arrangement inbegrepen, evenals ontvangst en begeleiding door een hostess. De totaalprijs voor het tweedaagse arrangement is v.a. EUR 599,- p.p. (vanaf 10 personen). Deze prijs is gebaseerd op bovenstaande gegevens, maar is exclusief de drankjes (nacalculatie) en op basis van beschikbaarheid. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Boek nu !Bel ons !