Vergaderen op Terschelling

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie waar u alle rust en ruimte heeft? Denk dan eens aan vergaderen op Terschelling. De combinatie van even helemaal weg uit de bestaande omgeving en de ongedwongen eilandsfeer zorgen voor een optimaal resultaat van uw meeting.

Bijzonder en uniek vergaderen

MooiWeer is graag de organisator voor uw vergadering, meeting, congres of seminar op Terschelling. Als organisator nemen wij u alle zorg uit handen zodat u zich optimaal kunt focussen op uw doelstelling. Reis, verblijf, catering en actieve vergaderbreaks behoren allen tot de mogelijkheden. Door onze eilandkennis weten wij voor u de meest bijzondere vergaderlocaties op Terschelling te selecteren. Wat dacht u van een boerenschuur, eendenkooi of kerk?

Vergaderlocatie op Terschelling

MooiWeer beschikt ook over een eigen vergaderlocatie; een historische kerkje. Gelegen op nog geen 5 min van de haven van West Terschelling is dit sfeervol ingerichte kerkje een unieke plek om ongedwongen te kunnen vergaderen.

Ook nieuwsgierig? Wij leiden u graag rond op dit prachtige eiland of stellen met plezier een geheel vrijblijvend voorstel op maat aan u voor!

Graag tot ziens op Terschelling!

Boek nu !Bel ons !