teambuilding

MooiWeer

Welkom bij MooiWeer op Terschelling! U kunt geen betere locatie kiezen voor een inspirerende en onvergetelijke teambuilding. Het eiland heeft zoveel te bieden: prachtige natuur, het mooiste strand van Nederland, vriendelijke, authentieke eilanders en enorm veel bezienswaardigheden, gezelligheid en leuke activiteiten. MooiWeer is graag uw partner voor uw teambuilding. Onze uitdaging is om uw verblijf perfect te organiseren. U kunt er op vertrouwen dat we bij MooiWeer doen we wat we beloven!

Wij verzorgen uw teambuilding volledig!

Er komt veel bij kijken om een geslaagde teambuilding te organiseren, waarbij de deelnemers nauwer met elkaar verbonden worden. De meeste bedrijven vinden het daarom prettig om de organisatie en de uitvoering van een teambuilding in zijn geheel uit te besteden. Uw wensen en uw budget vertalen wij naar een passend maatwerkprogramma, volledig op uw bedrijf of organisatie gericht. Omdat wij ook de meeste activiteiten zelf uitvoeren, betekent dat een schakel minder en een garantie voor heldere en eenduidige communicatie. En last but not least, bij MooiWeer begrijpen we dat kleine details een event groot maken.

teambuilding
teambuilding

Maatwerk: stel samen met ons uw teambuilding programma samen!

Een teambuilding op Terschelling bestaat uit verschillende onderdelen. Denk daarbij aan het vervoer, de overnachtingen, de maaltijden, de vergaderruimte en de groepsactiviteiten. Samen met u bespreken we alle bouwstenen voor een programma, dat volledig past bij uw doelstelling, uw wensen en bij de samenstelling van de groep. U geeft zelf de accenten aan. Wilt u naast uw inhoudelijk programma actieve of sportieve groepsactiviteiten, of juist liever een workshop met een creatieve of culinaire inhoud? Wij denken graag met u mee om samen tot de beste invulling van uw eigen event te komen.

Trainers of gastsprekers

Bij een teambuilding sessie wordt regelmatig een externe trainer of een gastspreker ingeschakeld. MooiWeer heeft een breed netwerk, dat wij graag met u delen. De diverse trainers met wie we samenwerken hebben veel ervaring op het gebied van teambuilding, leiderschap en strategie. We brengen u graag vrijblijvend met hen in contact om uw specifieke bedrijfssituatie te bespreken. Ook indien u een inspirerende gastspreker wilt toevoegen aan uw programma, kunnen we u adviseren over het inhuren van succesvolle mensen uit de topsport of het bedrijfsleven. Laat het ons weten!

teambuilding
teambuilding

Meer informatie over een teambuilding op Terschelling?

Wilt u een verbindende en inspirerende teambuilding organiseren op Terschelling? Laten we daar dan samen verder over praten. Laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan snel contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen voor een afspraak. Dat kan op Terschelling, zodat wij u alle 'highlights' van het eiland kunnen laten zien, maar uiteraard ook op uw eigen locatie.