Boogschieten op Terschelling

activiteiten op terschelling, Boogschieten op Terschelling is echt de klassieker onder de activiteiten, op het strand, in het bos of in de duinen. Wij brengen u in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit avontuurlijker te maken kunnen wij na de basis beginnen met bijvoorbeeld geblinddoekt boogschieten of afsluiten met een wedstrijd boogschieten. Wie neemt de eerste prijs mee naar huis? Op verzoek kunnen wij deze activiteit ook uitbreiden met kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor het boogschieten aan.

Informatie over het boogschieten

Het boogschieten kunnen wij aanbieden op meerdere locaties van Terschelling. Op het strand, in het bos of in de duinen. Boogschieten kan geboekt worden al een opzichzelfstaande activiteit of als teambuilding tijdens bijvoorbeeld een gps tocht of een survival. Deze activiteit is al te boeken vanaf 5 personen.

Deelnemers

Voor deze activiteit dienen de deelnemers geen last te hebben van hun nek, rug, schouders en armen of andere klachten die hiervoor van toepassing kunnen zijn. Deze activiteit is ook zeer geschikt voor kinderen.

Seizoen

Het boogschieten kan het gehele jaar door geboekt worden. In de winter zoeken wij de beschutte plekken van het eiland op.

Weerbeperkingen

Deze activiteit kent vrijwel geen weerbeperkingen met uitzondering van onweer.

Locaties op Terschelling

Wij kunnen boogschieten op de stranden van West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee. En in overleg met Staatsbosbeheer op Terschelling mogen wij ook gebruik maken van diverse locaties in het bos of op de duinen.

Kleding advies

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding welke niet te los om het lijf wordt gedragen.

Boogschieten als bedrijfsuitje of in combinatie met andere activiteiten

Het boogschieten op Terschelling is goed te combineren met alle strandactiviteiten zoals blokarten en beach golf. Door het laagdrempelige karakter is dit heel geschikt voor familie uitjes, bedrijfsuitjes of voor teambuilding.

GPS TochtInformatie: GPS TochtBeach golfInformatie: Beach golfWildwatervarenInformatie: WildwatervarenWellnessInformatie: WellnessWadkanoenInformatie: WadkanoenCoast RaftenInformatie: Coast RaftenSchylger FolkloreInformatie: Schylger FolkloreSurvival TerschellingInformatie: Survival TerschellingStrandrijdenInformatie: StrandrijdenDiverse workshopsInformatie: Diverse workshopsBruiloft op TerschellingInformatie: Bruiloft op TerschellingZeilen op het wadInformatie: Zeilen op het wadBlokartenInformatie: BlokartenPowerkitenInformatie: PowerkitenBootcamp op TerschellingInformatie: Bootcamp op TerschellingLandrover GPS-droppingInformatie: Landrover GPS-droppingHessel CD ProjectInformatie: Hessel CD ProjectExpeditie Nova ZemblaInformatie: Expeditie Nova ZemblaBrandingkanoŽnInformatie: BrandingkanoŽnBoogschietenInformatie: BoogschietenVlotbouwenInformatie: VlotbouwenMountainbikenInformatie: MountainbikenWadlopenInformatie: WadlopenJutkamp (zeskamp)Informatie: Jutkamp (zeskamp)TrailrunningInformatie: TrailrunningScelling bierproeverijInformatie: Scelling bierproeverijPaintball op TerschellingInformatie: Paintball op TerschellingWaddengameInformatie: WaddengameBubbel voetbal Informatie: Bubbel voetbal KampvuurInformatie: Kampvuur
Boogschieten

Boogschieten

Boogschieten op Terschelling is echt de klassieker onder de activiteiten, op het strand, in het bos of in de duinen. Wij brengen u in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit avontuurlijker te maken kunnen wij na de basis beginnen met bijvoorbeeld geblinddoekt boogschieten of afsluiten met een wedstrijd boogschieten. Wie neemt de eerste prijs mee naar huis? Op verzoek kunnen wij deze activiteit ook uitbreiden met kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor het boogschieten aan.

Meer informatie over Boogschieten
Boek nu !Bel ons !