Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Bootcamp

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Bij een bootcamp op Terschelling staat het samen bezig zijn centraal. Dit maakt onze bootcamp uitermate geschikt voor teambuildingprogramma’s. Wij kunnen ons programma aanpassen aan elk niveau en intensiteit zodat onze bootcamps voor iedereen geschikt zijn. Heb je al zin? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Locatie :Ieders Plak - West Terschelling.
Minimumleeftijd :15 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
bootcamp

Bootcamp als teambuilding of bedrijfsuitje

Een bootcamp op Terschelling moet je vooral niet verwarren met een survival. Het is niet de bedoeling dat je helemaal vies en onder de modder weer thuis komt. Wij laten iedereen op zijn of haar eigen niveau actief ontspannen in een uniek decor, namelijk het prachtige Waddeneiland Terschelling. De opdrachten zijn zo samengesteld dat je samen met jouw team aan de slag gaat. Deze insteek maakt bootcamp bij uitstek geschikt als teambuildingsactiviteit.

Programma

In overleg met jou bepalen wij de intensiteit, de duur en de locatie van deze activiteit. Wij zijn graag jouw bootcamp-instructeur op dit prachtige eiland.

bootcamp
bootcamp

Bootcamp als frisse start van de dag

Heb je er wel eens over gedacht om samen met jouw team deel te nemen aan een bootcampsessie in de vroege morgen, met bijvoorbeeld uitzicht over het Wad of boven op een duin? Vraag nu een offerte aan!

Kledingadvies

Wij adviseren sportkleding en sportschoeisel voor deze activiteit. Tevens is het raadzaam om te zorgen voor laagjes kleding. Deze voorkomen een te snelle afkoeling van het lichaam in de pauzes en aan het einde.

bootcamp