Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

4x4 Piraten Avontuur

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Zin in een spannende zoektocht naar de verborgen schat? Dan is deze activiteit echt iets voor jou. Het is een combinatie van een stoere strandrit en een speurtocht voor kinderen. Door middel van opdrachten en vragen kom je achter de code. Deze zul je nodig hebben als je de schat vindt... maar waar ligt de schat eigenlijk? Ga op zoek naar het beeld van Willem Barentsz in Formerum, daar zul je worden opgehaald. Behaal jij jouw piratendiploma?

Minimumleeftijd :2 jaar.
Minimum aantal :3 personen.
Duur activiteit :120 minuten.
Aanwezig zijn :5 minuten voor aanvang.
4x4-piraten-avontuur

De tocht

Startpunt is bij het beeld van Willem Barentsz. Eerst maak je een spectaculaire rit over het Noordzeestrand. Strandrijden op Terschelling is een heel bijzondere activiteit, voor alle leeftijden. Waar in Nederland heb je nog de mogelijkheid om met een Land Rover of terreinwagen over het strand te rijden? Onderweg wordt een stop gemaakt bij het Drenkelingenhuisje, voor een kop koffie, thee of limonade en om even een paar foto’s te maken natuurlijk. Het avontuur eindigt bij het Wrakkenmuseum.

De schat

Onderweg beantwoord je vragen en voer je opdrachten uit, om zo de code van de schatkist te kraken. Vervolgens ga je door middel van een echte schatkaart op zoek naar de schat, die verborgen ligt in het Wrakkenmuseum. Leuk om nadien nog even rond te kijken! De prijs van deze activiteit is inclusief entreegeld voor het museum.

4x4-piraten-avontuur