Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Land Rover gps-dropping Zomerprogramma

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Online te boeken of via demail.De Landrover gps-dropping is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een eilandavontuur in de avond en/of inhet donker. Op Terschelling gedropt worden blijft iets bijzonders. Wij halen je op met onze Landrovers en droppen je op een onbekende plek. Door middel van een gps moet je de weg weer terug vinden. Een dropping zorgt altijd voor net dat beetje extra tijdens een uitje op Terschelling. En wist je dat je de dropping ook op het strand bij een kampvuur kan eindigen? Wie wil dat nou niet? Voor groeps-droppingen: vraag vrijblijvend een offerte aan.

Locatie :Duinmeertje van Hee.
Minimumleeftijd :8 jaar.
Duur activiteit :120 minuten.
landrovergps

Wat te verwachten tijdens een dropping?

Wij halen je bij je verblijfsaccommodatie op en droppen je op een onbekende plek in het bos of op het strand van Terschelling. Door middel van gps en telefoon dien je de weg via door onze uitgezette waypoints weer terug te vinden. In overleg kunnen wij de dropping laten eindigen bij een kampvuur of in het muziekcafé 'De Groene Weide' van Hessel. Deze activiteit is al te boeken vanaf 8 personen.

Combineer een dropping met andere activiteiten

Onze droppings zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Wanneer je bent geëindigd bij een kampvuur op het strand, kunnen wij je ook door een Land Rover laten ophalen en je weer terug naar je verblijfsaccommodatie brengen. Dit is voor velen in het donker een unieke belevenis.

landrovergps
landrovergps

Kledingadvies

Voor deze activiteit raden wij warme en gemakkelijk zittende kleding aan die vies mag worden. Vanwege het feit dat de tocht lopend wordt afgelegd zijn goede wandel- of sportschoenen uiteraard ook noodzakelijk.