Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

GPS ontdekkingstocht met step

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Nieuw bij MooiWeer: de GPS Step tocht. Ontdek het prachtige dorp West-Terschelling op originele wijze, namelijk per neon gele step! Door middel van coördinaten, vragen en weetjes kom je veel te weten over dit deel van het eiland. De tocht begint bij het kantoor van MooiWeer. Hier krijg je een step, een GPS-boekje en de ontvanger van ons mee en kun je beginnen. Bij deze GPS-tocht bepaal je zelf de duur van de tocht, gemiddeld doet iedereen er zo’n twee uurtjes over (dat is zonder tussenstop). Optioneel kunnen wij de GPS-tocht uitbreiden met extra activiteiten tussendoor. Deze activiteit is te boeken vanaf twee personen en is echt een aanrader! Uw starttijd is bespreekbaar.

Locatie :Kantoor MooiWeer - Sportlaan 9, West Terschelling.
Minimumleeftijd :10 jaar.
Duur activiteit :120 minuten.
gpssteptocht

Mogelijkheden

Bij deze standaard GPS-tocht start je bij het kantoor van MooiWeer. Je krijgt van ons een step, opdrachtenboekje en GPS-ontvangermee. Onze gps-tochten kun je ook lopend en als fietstocht doen.Voor de gps-tocht op maat stemmen wij in overleg met jou het begin- en het eindpunt af, evenals de vragen onderweg en eventuele extra activiteiten.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende vrijetijdskleding. Houd er rekening mee dat het op het eiland koud kan zijn. Kleding in laagjes en regenkleding zijn aan te raden.

gpssteptocht