Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Jeugdpaintball

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Nieuw in Nederland: paintball voor minderjarigen! Vanaf 10 jaar mogen kinderen ons spectaculaire paintballveld betreden, met een echt paintballgeweer op luchtdruk. Een spannende activiteit voor o.a. kinderfeestjes en schoolreizen, maar ook uitermate geschikt als activiteit voor het hele gezin! Een jeugd paintballgeweer schiet met een kleiner balletje, waardoor er minder druk nodig is, ook wel 'soft' paintball genoemd. In samenwerking met Staatsbosbeheer bieden wij een prachtig outdoor-paintballveld, midden in het bos. De hindernissen bestaan uit natuurlijke materialen en de balletjes zijn gemaakt van niet-giftige, niet-bijtende en voor het milieu onschadelijke vloeistof.

Locatie :Paintball-terrein Badweg West aan Zee..
Minimumleeftijd :10 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
jeugdpaintball

Mogelijkheden

Voor het paintball op Terschelling zijn er meerdere varianten. De bekendste is 'Capture the Flag', waarbij je met jouw team de vlag van de tegenstander moet veroveren. Daarnaast is er 'Center Flag', waarbij je als eerste de vlag in het midden van de baan moet hijsen zonder geraakt te worden. In overleg met onze instructeurs zijn er uiteraard veel meer spelvormen te realiseren. Ook is het mogelijk om een paintball-toernooi te organiseren, voor bijvoorbeeld schoolreizen en sportverenigingen. Breng ons op de hoogte van jouw wensen, wij denken graag met je mee.

Kledingadvies

Ondanks dat een jeugd paintballgeweer minder hard schiet dan het model voor volwassenen, is het dragen van volledige gezichtsbescherming verplicht. Daarom ontvang je van MooiWeer een masker. Daarnaast krijg je een paintball wapen, een startpakket van 50 balletjes en een overall. We adviseren gemakkelijk zittende kleding aan te trekken en schoenen te dragen die vies mogen worden.

jeugdpaintball