Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Overzicht van alle activiteiten bij MooiWeer

 • Blokarten

  Blokarten op Terschelling is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben. Na een korte uitleg door onze instructeurs ben je in een mum van tijd zelf in staat om het strand van Terschelling in een blokart te verkennen. Zeilend langs de vloedlijn ervaar je een ongekend gevoel van vrijheid. Blokarten is geschikt voor jong en oud en kan het gehele jaar door geboekt worden. We vragen je een kwartier van te voren aanwezig te zijn. NB: soms zijn wij door weersomstandigheden genoodzaakt deze activiteit te verplaatsen of te annuleren. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij contact met je op. Ter info: 'duozitter' is voor 2 personen en deze zijn alleen bestemd voor een ouder met een kind tot 10jr.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :6 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Jeugdpaintball

  Nieuw in Nederland: paintball voor minderjarigen! Vanaf 10 jaar mogen kinderen ons spectaculaire paintballveld betreden, met een echt paintballgeweer op luchtdruk. Een spannende activiteit voor o.a. kinderfeestjes en schoolreizen, maar ook uitermate geschikt als activiteit voor het hele gezin! Een jeugd paintballgeweer schiet met een kleiner balletje, waardoor er minder druk nodig is, ook wel 'soft' paintball genoemd. In samenwerking met Staatsbosbeheer bieden wij een prachtig outdoor-paintballveld, midden in het bos. De hindernissen bestaan uit natuurlijke materialen en de balletjes zijn gemaakt van niet-giftige, niet-bijtende en voor het milieu onschadelijke vloeistof.

  Lees meer
  Locatie :Paintball-terrein Badweg West aan Zee..
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Paintball

  Voor groepen te reserveren vanaf 6 personen telefonisch of via de website, speciale taxi-deal beschikbaar voor gasten van Camping Appelhof met TaxiYellow Cab. Paintball is een unieke combinatie van sport en recreatie en is geschikt voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, iedereen gaat er helemaal in op. Op Terschelling bieden wij een uniek outdoor paintball-concept aan, waarbij wij in samenwerking met Staatsbosbeheer een geheel natuurlijke baan verscholen in de bossen hebben aangelegd. De hindernissen bestaan uit natuurlijke materialen en de balletjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Samen de strijd aangaan met je vrienden, familie of collega’s, versterkt de onderlinge band en het teamgevoel.

  Lees meer
  Locatie :Paintball-terrein Badweg West aan Zee.
  Minimumleeftijd :16 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
 • Varen naar de zeehonden

  Wil je de zeehondjes eens van dichtbij bekijken? Maak dan met een speciale ribboot een tocht naar de zeehondenbank. Je ziet de zeehonden spelen met elkaar of lekker liggen zonnen op de zandbank. En omdat ze van nature nieuwsgierig zijn, komen ze vaak dichtbij de boot zwemmen. Het is dan ook voor iedereen, jong en oud, een onvergetelijke ervaring. Vergeet vooral je camera niet!

  Lees meer
  Locatie :Tegenover Willem Barentszkade 5, aan de steiger.
  Minimumleeftijd :5 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
 • Interactieve ontdekkingstocht West Terschelling

  Ontdek betoverend West-Terschelling met een interactieve game.Stap in de wereld van avontuur en ontdekking met onze interactieve wandel of fietstocht op West-Terschelling. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone en de bereidheid om het eiland op een unieke manier te verkennen. Dit spel is voor jong en oud, met je familie of een groep vrienden.Bezoek tijdens de game zoveel mogelijk locaties om punten te scoren. Ga de uitdaging aan en zie of jij en je team de ultieme ontdekkingsreizigers van West-Terschelling kunnen worden.Deze activiteit is te boeken per team (1 volwassenen is 1 team van max. 6-8 personen). Je hoeft niet per persoon te boeken.

  Lees meer
  Locatie :Sportlaan 9 .
  Minimumleeftijd :1 jaar.
  Duur activiteit :150 minuten.
 • Escape de Brandaris - Virtual Reality (VR)

  Nieuw bij MooiWeer: Escape de Brandaris – Prijs is incl. deelname voor 6 personen.Stel je toch eens voor: de bliksem slaat in de Brandaris en de lampen gaan kapot. Het wordt aardedonker op Terschelling. Ook de scheepvaart heeft geen lichtbaken meer op zee als oriëntatiepunt. En jij bent degene die Terschelling kan redden door de lampen boven in de vuurtoren te repareren. Je moet ervoor zorgen dat je boven in de Brandaris komt. Maar hoe kom je er binnen en waar ligt de sleutel...?Zo begint het spannende escaperoom spel 'Escape de Brandaris', de nieuwste indooractiviteit van MooiWeer. Een aanrader voor jong en oud!U klikt 1 volwassene aan voor een groep tot 6 personen. Dit spel wordt gespeeld aan de Sportlaan 9, West-Terschelling.

  Lees meer
  Locatie :MooiWeer, Sportlaan 9, West Terschelling.
  Minimumleeftijd :12 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Aanwezig zijn :10 minuten voor aanvang.
 • Springfestijn met springkussens

  Kom ook springen tijdens de zomervakantie! Op het sportveld bij MooiWeer op West Terschelling (Sportlaan 9, West Terschelling) hebben wij alle springkussen en stormbanen opgezet. Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar zijn welkom om te springen onder begeleiding van een ouder of verzorger. Uiteraard is de speeltuin open en kunnen de ouders op het terras een drankje nuttigen. Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht.

  Lees meer
  Locatie :MooiWeer Sportlaan 9, te West Terschelling.
  Minimumleeftijd :4 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
 • Wadkanoën

  Wadkanoën is een heel bijzondere manier om actief het wad te verkennen. Wij verzorgen dit van mei tot begin oktober. Deze activiteit start vanaf het Groene Strand. Varend onder het eiland langs met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee. Voor de liefhebbers zijn er ook speciale zeehondentochten.

  Lees meer
  Locatie :Groene Strand - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :12 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Archery Tag

  Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog. Zodra het startschot klink begint de battle! Probeer met pijl en boog het andere team uit te schakelen.

  Lees meer
  Locatie :Sportveld West, Sportlaan 9.
  Minimumleeftijd :12 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Wadkanotocht naar de zeehonden

  De wadkanotocht naar de zeehondenbank is één van de meest bijzondere manieren om actief het Wad te verkennen. Samen met de instructeurs van MooiWeer vaar je langs het eiland, richting de zeehonden. De activiteit start vanaf het Groene Strand op West-Terschelling. Met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Na een goed uur varen bereik je de zandplaat tussen Vlieland Terschelling waar alle zeehondjes liggen te zonnen. Ze komen vaak op nog geen meter afstand van je kano! Het belooft een onvergetelijke tocht te worden. NB. Houd er rekening mee dat deze tocht zeer weersafhankelijk is. Bij teveel wind en golfslag zullen wij uiterlijk drie uur voor aanvang van de tocht contact met je opnemen. Zwemdiploma is verplicht. Ziet u de duozitter niet in beeld, dan is deze niet meer beschikbaar.

  Lees meer
  Locatie :Groene strand - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Min. leeftijd duozitter :12 jaar.
  Duur activiteit :180 minuten.
 • Boogschieten zomer

  Boogschieten is een echte klassieker onder onze activiteiten. Wij brengen je in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit nog avontuurlijker te maken kun je na het leren vande basisvaardigheden doorgaan met bijvoorbeeld geblinddoekt boogschieten en afsluiten met een wedstrijd boogschieten. Dit verzorgen wij tijdens dezomervakantie, of op groepsreservering vanaf 6 personen.

  Lees meer
  Locatie :Sportveld West (Kantoor MooiWeer, Sportlaan 9).
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Brandingkanoën (zomeractie)

  Het brandingkajakken is een van de meest spectaculaire activiteiten die MooiWeer op Terschelling aanbiedt. Speciaal voor het kajakken in de branding hebben wij zogenaamde ‘sit on top’-kajaks. Hier zit je op, je zit er niet in vast. Op deze manier kun je niet vast komen te zitten als je omslaat. Daarnaast zijn onze brandingkajaks kort en wendbaar zodat je tussen de golven door kunt manoeuvreren. Dit moet je echt een keer gedaan hebben.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Kerstwandeltocht 2024

  Hoe fijn is het om tussen de kerstdiners door een frisse neus te halen en een wandeling te maken met elkaar? De Kerstwandeltocht door de bossen en de duinen van West-Terschelling is inmiddels een traditie geworden op Tweede Kerstdag. Dit laagdrempelige wandelevenement is geschikt voor het hele gezin.

  Lees meer
  Locatie :MooiWeer Sportlaan 9 op West (naast zwembad de Dôbe).
  Duur activiteit :120 minuten.
 • Suppen (Duinmeertje van Hee)

  Suppen is een nieuwe vorm van watersport die wereldwijd enorm populair geworden is. En dat is niet zo vreemd, want het is laagdrempelig, niet moeilijk en toch sportief. Kun jij je balans vinden op de plank? Het is een geweldige ervaring om te suppen op de Waddenzee, want op het water beleef je de wereld op een totaal andere manier. Uiteraard krijgt je vooraf een uitgebreide instructie en merk je al snel dat suppen helemaal niet moeilijk is. Integendeel, het is heerlijk om te doen!

  Lees meer
  Locatie :Groene strand - West-Terschelling.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Suppen (Groene Strand)

  Suppen is een nieuwe vorm van watersport die wereldwijd enorm populair geworden is. En dat is niet zo vreemd, want het is laagdrempelig, niet moeilijk en toch sportief. Kun jij je balans vinden op de plank? Het is een geweldige ervaring om te suppen op de Waddenzee, want op het water beleef je de wereld op een totaal andere manier. Uiteraard krijgt je vooraf een uitgebreide instructie en merk je al snel dat suppen helemaal niet moeilijk is. Integendeel, het is heerlijk om te doen!

  Lees meer
  Locatie :Groene Strand - West Terschelling.
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Kanoën voor kids

  Speciaal tijdens het Zomerprogramma van MooiWeer is er voor kinderen de mogelijkheid om te kanoën op het Duinmeertje van Hee. In deze veilige omgevingkunnen ze naar hartelust het water verkennen. Dit is een ervaring die je niet wilt missen! Na een korte uitleg van de instructeur kunnen ze gelijk gaan varen.

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Yoga

  Buiten de zomer om kunt u boeken voor een Yoga les bij Island Gym, dat kan telefonisch ( ma-vr 09:00 en 17:00 uur ) op 0562444060 of loop even langs aan de sportlaan 9. Hier kunt u tevens sporten tijdens u verblijf op Terschelling of andere groepslessen volgen van pilates, tot kickboksen of bootcamp op het strand. Binnen lopen kan dagelijks bij Cafe Zero, Sportlaan 9, tussen 9:00 en 17:00 uur voor koffie, vragen of een boeking. www.islandgym.nl.

  Lees meer
  Locatie :Zandafgraving, achter Camping Wulp.
  Minimumleeftijd :12 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
 • GPS ontdekkingstocht

  Het eiland Terschelling is uitermate geschikt voor schitterende fiets- of wandeltochten. Wij laten je door middel van een gps de mooiste plekjes van het eiland zien. Deze gps-tochten variëren van een standaard gps-tocht (zeer geschikt voor gezinnen) tot compleet op maat gemaakte gps-tochten, waarbij wij samen met jou de locaties bepalen en de vragen maken. Om de gps-tocht extra aan te kleden kunnen wij onderweg een aantal teambuildingsactiviteiten inbouwen. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Voor familie's elke dag privé te boeken, start in de ochtend.

  Lees meer
  Locatie :Kantoor MooiWeer - Sportlaan 9, West Terschelling.
  Minimumleeftijd :5 jaar.
 • Golfsurfen

  Ervaar de magie van het golfsurfen op het mooiste eiland van Nederland. In 1,5 uur tijd leer jij de basis van het golfsurfen (pedellen, opstaan) en trotseer jij samen met GoSurfing Terschelling de Nederlandse golven. Een sportieve activiteit vol uitdagingen en plezier. We vragen je 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.*Kinderen zijn tot 16 jaar*Inclusief wetsuit en softboard.

  Lees meer
  Locatie :Strandpaviljoen ZandZeeBar - Formerum aan Zee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Duur activiteit :90 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • GPS ontdekkingstocht met step

  Nieuw bij MooiWeer: de GPS Step tocht. Ontdek het prachtige dorp West-Terschelling op originele wijze, namelijk per neon gele step! Door middel van coördinaten, vragen en weetjes kom je veel te weten over dit deel van het eiland. De tocht begint bij het kantoor van MooiWeer. Hier krijg je een step, een GPS-boekje en de ontvanger van ons mee en kun je beginnen. Bij deze GPS-tocht bepaal je zelf de duur van de tocht, gemiddeld doet iedereen er zo’n twee uurtjes over (dat is zonder tussenstop). Optioneel kunnen wij de GPS-tocht uitbreiden met extra activiteiten tussendoor. Deze activiteit is te boeken vanaf twee personen en is echt een aanrader! Uw starttijd is bespreekbaar.

  Lees meer
  Locatie :Kantoor MooiWeer - Sportlaan 9, West Terschelling.
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Duur activiteit :120 minuten.
 • Huttenbouwen voor Kids

  Speciaal tijdens het Zomerprogramma van MooiWeer is er voor kinderen de mogelijkheid om samen hutten te gaan bouwen. We verzamelen bij het Duinmeertje van Hee, om daarna samen het bos in te gaan en takken te zoeken. De instructeurs vertellen je eerst op welke manier je het best een hut kunt bouwen en welke materialen je daarvoor nodig hebt. En daarna kunnen jullie gelijk aan de slag! Een geweldige activiteit voor jonge kinderen.

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
  Duur activiteit :120 minuten.
 • Powerkiten

  Powerkiten op het Noordzeestrand van Terschelling is echt iets voor mensen die op zoek zijn naar actie. Je zult merken dat vliegeren nog nooit zo spectaculair was! Na een korte instructie kun je zelf aan de slag met onze NASA-wings. Wij hebben deze in verschillende maten zodat wij het niveau aan de deelnemers en de wind kunnen aanpassen. Wij verzorgen dit op groepsreservering vanaf 6 personen. Bel ofmail ons voor info.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Brandingkanoën

  Het brandingkajakken is een van de meest spectaculaire activiteiten die MooiWeer op Terschelling aanbiedt. Speciaal voor het kajakken in de branding hebben wij zogenaamde ‘sit on top’-kajaks. Hier zit je op, je zit er niet in vast. Op deze manier kun je niet vast komen te zitten als je omslaat. Daarnaast zijn onze brandingkajaks kort en wendbaar zodat je tussen de golven door kunt manoeuvreren. Dit moet je echt een keer gedaan hebben.

  Lees meer
  Locatie :Strand West aan Zee (Paal 8).
  Minimumleeftijd :15 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.
 • Boogschieten

  Boogschieten is een echte klassieker onder onze activiteiten. Wij brengen je in een mum van tijd de kneepjes van het boogschieten bij. Om deze activiteit nog avontuurlijker te maken kun je na het leren van de basisvaardigheden doorgaan met bijvoorbeeld geblinddoekt boogschieten en afsluiten met een wedstrijd boogschieten.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee.
  Minimumleeftijd :6 jaar.
 • Kampvuur

  De avond valt, de zon zakt langzaam in de zee. Je voelt het zand onder je voeten. Rond een knisperend kampvuur klinken verhalen, van vroeger en van nu. Iemand pakt een gitaar, je zingt zachtjes mee. Alle besef van tijd is verdwenen. Er komt ruimte in je hoofd en rust in je hart. Het is puur geluk. Eilandgeluk.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee (Paal 8).
  Duur activiteit :90 minuten.
 • Mountainbiken

  Mountainbiken op Terschelling is een activiteit met veel eilandbeleving. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland met zoveel variatie in landschap als op Terschelling. Dwars door de bossen en de duinen weten onze instructeurs de mooiste paadjes te vinden. Indien gewenst kun je jouw eigen mountainbike mee nemen en laat je je gidsen door een van onze instructeurs. Het mountainbiken kunnen wij naar elk gewenst niveau aanpassen.

  Lees meer
  Locatie :In overleg.
  Minimumleeftijd :10 jaar.
  Duur activiteit :90 minuten.
 • Beachgolf

  Ervaar beachgolf op een van de mooiste golfbanen van Nederland: het Noordzeestrand van Terschelling. Onder leiding van een ervaren instructeur start je op een door ons uitgezette 'driving range'. Na een warming-up leg je een kort maaruitdagend beachgolf-parcours af met natuurlijke obstakels, en holes.

  Lees meer
  Locatie :Strand bij West aan Zee.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :60 minuten.
 • Vlotbouwen

  Het vlotbouwen als activiteit spreekt eigenlijk voor zich. Heerlijk met je team in de buitenlucht bezig zijn. Wie wil dit nu niet? Het vlotbouwen doen wij bij het Duinmeer van Hee. Dit beschutte duinmeer is prachtig gelegen op een paar kilometer afstand van West-Terschelling. Het vlotbouwen op Terschelling kun je met of zonder instructeur boeken. Vlotbouwen is ook zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor het vlotbouwen aan. Wij verzorgen dit op groepsreservering vanaf 8 personen, in de zomermaanden.

  Lees meer
  Locatie :Duinmeertje van Hee.
  Minimumleeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :75 minuten.
  Zwemdiploma :Verplicht.