Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Brandingkanoën

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Het brandingkajakken is een van de meest spectaculaire activiteiten die MooiWeer op Terschelling aanbiedt. Speciaal voor het kajakken in de branding hebben wij zogenaamde ‘sit on top’-kajaks. Hier zit je op, je zit er niet in vast. Op deze manier kun je niet vast komen te zitten als je omslaat. Daarnaast zijn onze brandingkajaks kort en wendbaar zodat je tussen de golven door kunt manoeuvreren. Dit moet je echt een keer gedaan hebben.

Locatie :Strand West aan Zee (Paal 8).
Minimumleeftijd :15 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
Zwemdiploma :Verplicht.
brandingkajakken

Informatie brandingkajakken

Op het strand aangekomen kun je je omkleden in onze mobiele omkleedunit. Na de veiligheidsinstructie van de instructeur ga je even de zee in zonder kajak om te wennen aan het water en de branding van de Noordzee. Na dit 'opwarmertje' ga je samen met een instructeur te water in een van onze kajaks.

Kledingadvies

Wij adviseren zwemkleding voor onder de wetsuits. MooiWeer regelt de rest: wetsuit, zwemvest, handdoek en een omkleedunit op het strand.

brandingkajakken