schoolreizen

Schoolreis naar Terschelling, een droomlocatie!

Terschelling is een geweldige locatie voor een schoolreis, een werkweek of een introductiekamp. De prachtige natuur en het gevoel van vrijheid op het eiland gecombineerd met educatieve onderdelen en spectaculaire activiteiten vormen de ideale mix. En ook de overtocht over Werelderfgoed de Waddenzee en de unieke verblijfslocatie maken de dagen op Terschelling onvergetelijk voor scholieren en studenten. Het eiland heet jullie van harte welkom!

Veelzijdig

MooiWeer organiseert deze meerdaagse schoolreizen samen met Stayokay, Rederij Doeksen, Staatsbosbeheer en de Waddenvereniging. Hierdoor worden alle onderdelen van de schoolreis optimaal op elkaar afgestemd en kunnen we een veelzijdig, afwisselend en zeer betaalbaar totaalpakket aanbieden. Een compleet verzorgd schoolkamp is er al vanaf € 200,00 all-in p.p.

schoolreizen
schoolreizen

Maatwerk of standaardarrangement

We hebben aantrekkelijke standaardarrangementen ontwikkeld voor een verblijf van drie, vier of vijf dagen. Daarnaast kunnen we voor uw school een uniek maatwerkprogramma samenstellen, dat in overleg met u over de educatieve invulling en de diverse activiteiten wordt bepaald.

Specifieke slechtweer activiteiten

Op Terschelling regent het minder vaak dan elders in Nederland. Mocht het echter toch echt heel slecht weer zijn, dan kunnen we samen met u snel schakelendoor het programma eerder/ later of de volgende dag in te plannen,of naar het gezellige zwembad of een museumbezoek. Deze activiteiten hebben een meerprijs.

schoolreizen
schoolreizen

Haal Terschelling naar uw school.

Wilt u uw leerlingen optimaal voorbereiden op een aantal dagen Terschelling? U kunt bij ons complete lespakketten aanvragen over het Wad.

Kwaliteit en veiligheid

De uitvoerende bedrijven en organisaties staan voor kwaliteit en veiligheid. We hebben veel ervaring in de uitvoering van activiteiten en evenementen voor grotere groepen leerlingen en studenten. Tijdens de activiteiten vindt de begeleiding plaats door specifiek getrainde buitensport-instructeurs. Voor een aantal activiteiten is het vanwege verzekeringsaspecten vereist dat de verantwoordelijke begeleiding een zogenaamde 'validiteitsverklaring' invult en ondertekent. Tijdens de activiteiten is het aan te raden stevig schoeisel te dragen en een jas mee te nemen.
De activiteiten van MooiWeer zijn getoetst aan de voorwaarden van de VEBON. Stayokay is zeer ervaren als het gaat om de invulling van specifieke dieetwensen en beschikt over een Ecolabel en een Kiwa ISO-certificaat.

schoolreizen
schoolreizen

Meer weten over Terschelling?

Meer informatie over het eiland Terschelling en de Waddenzee vind je hier.

Meer informatie over schoolreizen of boeken?

Voor meer informatie en boekingen kunt u bellen met Stayokay Terschelling (tel. 0562-442338) of met MooiWeer (tel. 0562-444060). U kunt ook het contactformulier gebruiken, waarna we snel contact met u opnemen.

schoolreizen