overons

Over ons

MooiWeer is een jong en dynamisch bedrijf, dat inmiddels alweer acht jaar succesvol activiteiten en events voor bedrijven, scholen en toeristen organiseert op Terschelling. Bij ons werken zes vaste medewerkers en tientallen oproep- en seizoenskrachten. Juist omdat we hier allemaal wonen en werken, zijn we heel trots op dit prachtige eiland. Dat willen we gezamenlijk uitstralen en onze gasten en klanten een geweldige tijd op het eiland bezorgen. Dus daar werken we dagelijks met heel veel plezier aan!

Samen

We doen het natuurlijk niet alleen. Dagelijks werken we samen met diverse instanties en collega-bedrijven op het eiland. Denk daarbij aan de gemeente, Staatsbosbeheer, Rederij Doeksen, de campings en accommodatieverstrekkers, de fietsverhuurders, de lokale horeca en nog veel meer. Die samenwerking is erg prettig, we hebben immers allemaal hetzelfde doel, de promotie van Terschelling.

overons
overons

De Kraak

MooiWeer werkt vanuit een unieke kantoorruimte op West-Terschelling, die lokaal bekend staat als 'De Kraak'. Dit is een zeer sfeervol, voormalig kerkje met een aantal kantoren en een geweldige vergaderruimte. Vanuit dit pand organiseren we alle events en activiteiten op het eiland. Je bent van harte welkom! Daarnaast beschikken we over een ruime bedrijfsloods, waar alle materialen opgeslagen worden die we gebruiken bij onze activiteiten.