Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

5-daags arrangement Terschelling

Dit zeer uitgebreide arrangement biedt educatie, veel leuke activiteiten en een intense eilandbeleving voor slechts € 355,00 all-in p.p. Het arrangement is inclusief een retourticket voor de veerboot, logies op basis van volpension, fietshuur en diverse activiteiten (o.a. zeehonden!). Eventueel uit te breiden met vervoer per snelboot of met meer activiteiten.

Programma

Dag 1

Met de boot van Harlingen naar Terschelling

Na een heerlijke reis met de veerboot over de Waddenzee is de aankomst in de ochtend op de haven van West-Terschelling. Iedereen ontvangt een fiets waarmee langs de Waddenzee naar het Stayokay hostel gefietst wordt. Dit comfortabele en gezellige hostel ligt aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Check-in.

Het ontdekken van Terschelling met activiteiten

‘s Middags komen de instructeurs van MooiWeer naar het hostel voor een avontuurlijke gps tocht over het eiland (wandelend of per fiets). Na de gps activiteit staat er een heerlijke buffet op het programma met uitzicht over het wad.

Levend Stratego in het bos

Na het avondeten gaat de groep per fiets naar het duinmeertje. Hier spelen wij het spel levend Stratego in het bos in groepjes. En naderhand verzorgen wij een vuurtonnetje om marshmallows te roosteren. Is het een grote school hebben wij verschillende locatie’s in het bos en wordt de groep opgesplitst.

Dag 2

Jutten of wadlopen?

Deze dag kan een keuze gemaakt worden uit een aantal opties: een excursie over het wad, het gezamenlijk opruimen van het Noordzeestrand met Stichting 'De Milieujutter' of met de boswachter van Staatsbosbeheer de natuur in.

Actie op het strand

Na de lunch is er een actief programma op het Noordzeestrand met archery tag. Dit spel is een kruising tussen paintbal en trefbal, waarbij wordt gespeelt met pijl en boog. Uitgebreid met andere activiteiten bij 20 groepen, bijv. Boogschieten

Diner met uitzicht over de baai

‘s Avonds staat er een driegangendiner met uitzicht over de baai in het Stayokay hostel op het programma.

Dag 3

Een dag vol avontuur en spanning op het Noordzeestrand

Na het lekkere ontbijt kan iedereen even heerlijk genieten op het wad, op het strand of in het bos. Na de lunch op de fiets richting het sportveld bij West Terschelling voor het uitdagende jutkamp. Dit is een soort 6 kamp waarbij in groepjes de strijd wordt aangegaan. Het spel bestaat uit leuke spellen, die handigheid, sportiviteit en inzicht vragen om samen tot de overwinning van de dag te komen.

Dag 4

Op zoek naar de zeehonden van Terschelling!

Na het ontbijt of ‘s middags na de lunch stapt iedereen op de fiets naar het duinmeertje om te gaan vlotbouwen.

Er zullen voldoende materialen klaarliggen om vlotten in elkaar te zetten. Het is uiteraard ook de bedoeling dat het vlot zeewaardig is, en het groepje er met zijn allen op kan varen om een rondje in het water te doen. Wie is handig in het knopen van de touwen, en de juiste balans te vinden om het vlot zeewaardig te maken. Samen leuk actief bezig zijn.Is het een grote school zullen wij activiteiten toevoegen zodat iedereen lekker bezig is.

Dag 5

Nog even genieten op de laatste dag

De volgende morgen wordt er na het ontbijt uitgecheckt. Nadat de fietsen weer zijn ingeleverd is er nog even tijd om souvenirs te kopen op West-Terschelling. Vervolgens is het tijd om met de veerboot terug naar Harlingen te varen.